T-Shirt slim 500 Pilates & Gym Dam ljusblå

Ref.
8552906
Users reviews
5 / 5 2 Synpunkter
Produktens plus
En T-shirt av god kvalitet med kroppsnära passform och feminin halsringning. Materialet har tagits fram för att hålla kroppen torr under träningen.

12 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Mjukt och smidigt material med lyocell
Svettbortförsel
Håller fukt borta från huden.
Töjbar
Tyg med elastan ger god rörelsefrihet

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 35.0% Polyester, Huvudmaterial : 34.0% Bomull, Huvudmaterial : 28.0% Lyocell, Huvudmaterial : 3.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej för intensiv träning.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilka är fördelarna med T-Shirten slim Gym & Pilates?
Välj mellan två olika passformer: slim och regular. Slim-modellen är åtsittande och framhäver dina former och har en V-formad halsringning. Låt dig förföras av det lätta, mjuka och naturliga bomullstyget som andas. För optimal komfort under fitnesspasset.
Vad är T-shirtens lilla extra?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Perfekt för träningen!
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Web: Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar
Hos Decathlon utformar, tillverkar och säljer vi våra produkter i hela världen. Det gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: från skiss till utformning och tillverkning, förpackning, transport, reklam... Vårt mål är enkelt: vi vill kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet och till ett rimligt pris.

Users reviews

5 / 5 2 Synpunkter
2 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  30-39 år
  22 oktober 2018
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jag är nöjd

  Det är bra!

 • Kvinna
  40-49 år
  28 november 2017
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Gym T-shirt

  Great fit. Washes well. Comfortable to wear. I even went back to buy more.

ÖVERST PÅ SIDAN