T-shirt slim 500 Gym & Pilates Dam rosa

Ref.
8518501
Users reviews
4.86 / 5 7 Synpunkter
Produktens plus
En T-shirt av god kvalitet med kroppsnära passform och feminin halsringning. Materialet har tagits fram för att hålla kroppen torr under träningen.

8 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Mjukt och smidigt material med lyocell
Svettbortförsel
För bort fukt från huden.
Töjbar
Elastanet i tyget bidrar till en god rörelsefrihet.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 35.0% Polyester, Huvudmaterial : 34.0% Bomull, Huvudmaterial : 28.0% Lyocell, Huvudmaterial : 3.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej för intensiv träning.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Bra produkter till bra priser – så funkar det
Vi på Decathlon utvecklar, tillverkar och säljer våra produkter över hela världen. Det gör att vi kan kontrollera alla etapper i produktens väg från skissbordet till din garderob, inklusive design, förpackning, transport och försäljning. Målet är enkelt: att erbjuda produkter av hög kvalitet för pilates och soft gym, till låga priser som gör träning tillgängligt för alla.
Vilka är fördelarna med denna T-shirt i slim fit?
Välj mellan två olika passformer: slim och regular. Slim-modellen är åtsittande och framhäver dina former och har en V-formad halsringning. Låt dig förföras av det lätta, mjuka och naturliga bomullstyget som andas. Passar för regelbunden och medelintensiv fitnessträning. Bekväm under hela träningspasset.
Vad är T-shirtens lilla extra?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Perfekt för träningen!
Så designas våra produkter för pilates och soft gym:
Kollektionen för pilates och soft gym är framtagen för regelbunden, hög- eller lågintensiv träning såsom fitnessträning, soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Web: Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Users reviews

4.86 / 5 7 Synpunkter
7 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  30-39 år
  22 oktober 2018
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jag är nöjd

  Det är bra!

 • 18 oktober 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  very good product

  Very comfortable and exactly what I want

 • Kvinna
  40-49 år
  28 november 2017
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Gym T-shirt

  Great fit. Washes well. Comfortable to wear. I even went back to buy more.

ÖVERST PÅ SIDAN