T-shirt regular 500 Gym & Pilates Dam rosa

Ref.
8552908
Users reviews
4.48 / 5 64 Synpunkter
Produktens plus
En T-shirt av god kvalitet med rak passform och rundad halsringning. Materialet har tagits fram för att hålla kroppen torr under träningen.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Mjukt och smidigt material med lyocell
Svettbortförsel
Håller fukt borta från huden.
Töjbar
Material med elastan som är lätt att röra sig i.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 34.0% Polyester, Huvudmaterial : 31.5% Bomull, Huvudmaterial : 31.5% Lyocell, Huvudmaterial : 3.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej för intensiv träning.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar
Hos Decathlon utformar, tillverkar och säljer vi våra produkter i hela världen. Det gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: från skiss till utformning och tillverkning, förpackning, transport, reklam... Vårt mål är enkelt: vi vill kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet och till ett rimligt pris.
Vilka är fördelarna med denna T-shirt i regular fit?
Välj mellan två olika passformer: slim och regular. Regular-modellen har rak skärning och rund halsringning. Låt dig förföras av det lätta, mjuka och naturliga bomullstyget som andas. Helt perfekt för regelbunden och måttligt intensiv finessträning.
Vad är T-shirtens lilla extra?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Perfekt för träningen!
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Kollektionen för pilates och soft gym är framtagen för regelbunden, hög- eller lågintensiv träning såsom fitnessträning, soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Web: sustainability.decathlon.com

Users reviews

4.48 / 5 64 Synpunkter
60 personer rekommenderar denna produkt

 • Man
  Över 60 år
  04 mars 2019
  Use since 7 till 12 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bekväm tshirt

  En bekväm och bra t-shirt till ett bra pris

 • Kvinna
  20-29 år
  05 februari 2019
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  mycket fin färg ljusrosa

  gärna återvända till ren ekologisk bomull 100 procent - som det var förut, i somras 2018
  mycket fin modell lius-rosa melange i bomull, bra passform o känns skönt - till gym o vardags tack!

 • Kvinna
  40-49 år
  05 februari 2019
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  det var mycket finare med ren eko bomull 100procen

  Mycket bra färg melange,bra modell - men T-shirt som ni hade i samras var mycket finare - med ren ekologisk bomull 100 procen tillverkad i Indien.
  Färgen är superbra - snygg o intressant :) Dock denna modell har tyvärr inslag av polyester, vilket passar mindre bra till yoga /som även andra nuvarande Decathlons modeller med extra sömmar på ryggen o axlar... Varför extra sömmar o ingen ren bomull nu?

  Please return the same model rosa melange in pure ecologic cotton (made in India) as the one summer 2018 ! That was really perfect for yoga/pilates as well as for ordinary life. Please return it, thanks!

ÖVERST PÅ SIDAN