T-shirt pilates soft gym regular 100 Herr marinblå

Ref.
8578151
Produktens plus
Denna T-Shirt 100 för pilates och soft gym i rak modell ger optimal komfort under träningen.
Mjukhet
Naturfibrer i 100 % bomull för ett mjukt och bekvämt plagg.
Töjbar
Naturligt töjbart material

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull [EN] Rib fabric : 98.0% Bomull, [EN] Rib fabric : 2.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. Dessutom genomförs brukstester ledda av ett team ingenjörer, där en testpanel provar produkterna i de avsedda användarförhållandena. Detta hjälper mig som produktchef att, tillsammans med designteamet, ta fram produkter som gör våra kunder nöjda.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar
Vi utformar, tillverkar och säljer i hela världen, vilket gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: optimerade material, förbättring med hjälp av era åsikter, minskade produktionskostnader, smartare förpackningar, logistik utan mellanhand, minibudget för reklam. Det är så vi kan garantera produkter av bra kvalitet utan att de har svindlande priser, utan istället kan handlas för ett mycket rimligt pris.
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
Vad är T-shirtens lilla extra?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Perfekt för träningen!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Web: sustainability.decathlon.com
ÖVERST PÅ SIDAN