T-shirt dans Junior

Ref.
8501023
Produktens plus
Klart killar också kan dansa! Det är därför vi har tagit fram en T-shirt med sidopartier som gör det lätt att lyfta armarna. Är du redo? Dags att lära sig snurra och hoppa som en riktig balettdansare!
Rörelsefrihet
Infällningar i sidorna för att följa kroppens rörelser.
Mjukhet
Mjukt material för mer komfort.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 56.0% Bomull, Huvudmaterial : 37.0% Polyester, Huvudmaterial : 7.0% Elastan
Approved by
Vi har velat erbjuda danslärare många olika färger att välja bland, för att täcka dansstudions alla behov. Vi har samarbetat med dansstudior som har testat våra plagg i alla storlekar (4 till 16 år) under sina klasser, och de har gett oss både positiv och negativ feedback. På så sätt har vi kunnat förbättra plaggen ytterligare, och det har lett till att många dansstudior idag rekommenderar våra kläder.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ser balettkläder för killar ut?
Ibland finns det regler för vilka kläder man ska ha på sig på balettlektionerna, så vi rekommenderar att fråga dansstudion om detta. Ett exempel på lämplig klädsel är en vit, åtsittande T-shirt kombinerat med ett par grå eller svarta trikåer utan fötter. Kläderna måste sitta åt för att läraren ska kunna kontrollera dansarens rörelser.
Hur väljer man balettkläder?
Välj bekväma och kroppsnära kläder. De får inte sitta för löst, men inte heller så tight att det blir obekvämt, förstås. Både T-shirten och trikåerna ska framhäva kroppens rörelser och måste sitta väl, utan att glida upp eller ner när du rör dig. Prova några olika rörelser i provrummet, som att lyfta en arm och böja dig framåt. Kläderna ska sitta där de sitter. Är du redo? Dags att lära sig snurra och hoppa som en riktig balettdansare!
Vad gör den här T-shirten särskilt väl lämpad för balett?
Vi har tagit fram en balettkombo för killar bestående av en T-shirt och ett par trikåer. Målet med dessa plagg är dels att göra kroppens rörelser väl synliga, men framför allt att de ska kännas smidiga och lediga att röra sig i. Därför har vi försett den här T-shirten med särskilda sidopartier som gör det lätt att lyfta armarna utan att plagget rubbas. Kläderna är anpassade för åldrarna 4 till 16 år.
ÖVERST PÅ SIDAN