T-shirt dans Junior

Ref.
8501023
Produktens plus
Vit T-shirt för junior. Infällningar i sidorna för att följa kroppens rörelser och hindra T-shirten från att åka upp tillsammans med armarna.
Rörelsefrihet
Infällningar i sidorna för att följa kroppens rörelser.
Mjukhet
Mjukt material för mer komfort.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 56.0% Bomull, Huvudmaterial : 37.0% Polyester, Huvudmaterial : 7.0% Elastan
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
Balett.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ser balettkläder för killar ut?
Ibland finns det regler för vilka kläder man ska ha på sig på balettlektionerna, så vi rekommenderar att fråga dansstudion om detta. Ett exempel på lämplig klädsel är en vit, åtsittande T-shirt kombinerat med ett par grå eller svarta trikåer utan fötter. Kläderna måste sitta åt för att läraren ska kunna kontrollera dansarens rörelser.
Hur väljer man balettkläder?
Välj bekväma och kroppsnära kläder. De får inte sitta för löst, men inte heller så tight att det blir obekvämt, förstås. Både T-shirten och trikåerna ska framhäva kroppens rörelser och måste sitta väl, utan att glida upp eller ner när du rör dig. Prova några olika rörelser i provrummet, som att lyfta en arm och böja dig framåt. Kläderna ska sitta där de sitter. Är du redo? Dags att lära sig snurra och hoppa som en riktig balettdansare!
Vad gör den här T-shirten särskilt väl lämpad för balett?
Vi har tagit fram en balettkombo för killar bestående av en T-shirt och ett par trikåer. Målet med dessa plagg är dels att göra kroppens rörelser väl synliga, men framför allt att de ska kännas smidiga och lediga att röra sig i. Därför har vi försett den här T-shirten med särskilda sidopartier som gör det lätt att lyfta armarna utan att plagget rubbas. Kläderna är anpassade för åldrarna 4 till 16 år.
ÖVERST PÅ SIDAN