T-shirt dans Junior

Ref.
8501023
Produktens plus
Klart killar också kan dansa! Det är därför vi har tagit fram en T-shirt med sidopartier som gör det lätt att lyfta armarna. Är du redo? Dags att lära sig snurra och hoppa som en riktig balettdansare!
Rörelsefrihet
Infällningar i sidorna för att följa kroppens rörelser.
Mjukhet
Mjukt material för mer komfort.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 56.0% Bomull, Huvudmaterial : 37.0% Polyester, Huvudmaterial : 7.0% Elastan
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget.Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat plagget ytterligare.Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur bör balettkläder för pojkar vara?
Ofta rekommenderas eller krävs det av läraren att man ska ha en speciell sorts kläder. Vi råder dig att fråga där du dansar. Det är perfekt att kombinera en figurnära, kortärmad t-shirt, vit eller svart, med svarta eller grå trikåer utan fötter. Kläderna måste vara figurnära för att läraren ska kunna bedöma dansarens kroppsposition.
Hur väljer man balettkläder?
Vårt motto? Anpassning och komfort. Kläderna ska inte sitta för tight eller för löst, du ska vara bekväm. T-shirten liksom trikåerna ska följa dina rörelser men samtidigt sitta på plats. Prova gör några rörelser i provrummet så att du är säker på att det sitter rätt. Höj t.ex. på armarna eller böj dig framåt. Kläderna ska inte röra sig. Är du redo? Bara att dansa!
Vad gör den här T-shirten särskilt väl lämpad för balett?
Vi har tagit fram en balettkombo för killar bestående av en T-shirt och ett par trikåer. Målet med dessa plagg är dels att göra kroppens rörelser väl synliga, men framför allt att de ska kännas smidiga och lediga att röra sig i. Därför har vi försett den här T-shirten med särskilda sidopartier som gör det lätt att lyfta armarna utan att plagget rubbas. Kläderna är anpassade för åldrarna 4 till 16 år.
ÖVERST PÅ SIDAN