T-shirt i bomull Herr SPORTEE

Ref.
8324974
Produktens plus
Den enklaste och mest bekväma T-shirten i 100% bomull (jersey 145 g). Vid passform i mjuk bomull som ger rörelsefrihet.
59,00 kr29,00 kr*
Priset gäller från den 06/01/2016 tills det att produkten är slut på lagret
Rörelsefrihet
Bomullsfibrer (145 g jersey).

EGENSKAPER

Färg
Mörkgrå
Storlekar
S-XXXXL
Material
Jersey 145 g i 100% bomull
Designad för att
yoga.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Alla plagg i syntet eller bomull bör tvättas i 30° eller max 40°C. Kan torktumlas. Stryk på medelhög värme. Tvätta ljusa och mörka kläder separat. Det är bättre både för miljön och plaggens hållbarhet att låta dem lufttorka.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos yogakläder
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både elegant och bevkämt. Vi på Domyos tar fram produkter som gör yogapassen till ett riktigt avslappnat nöje. På så sätt kan du glömma vad du har på dig och koncentrera dig på ställning och andning. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Varför ska man träna Yoga?
Yogan har sina rötter i Indien och är en träningsform som förenar kropp och själ. Genom att regelbundet utöva yoga känner man sig bättre i både kropp och själ. Kroppen blir mjuk, stark och vältränad. Man känner sig bättre till mods, avslappnad och mindre stressad.
Produkttest
Den här T-shirten i bomull har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
ÖVERST PÅ SIDAN