T-shirt gympa 100 Junior

Ref.
8489988
Produktens plus
Den enklaste och mest bekväma T-shirten! Domyos garanterar att färger och former håller. Mjuk halsringning för att lätt träs över huvudet.

6 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Garanterat mjukt tyg i 100% bomull.

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Blå, vit, röd
Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) De perfekta aktiviteterna för barnets hälsa och välmående, som utvecklas genom att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
T-shirt i 100 % bomull med tryck
T-shirt i 100 % bomull. Hög kvalitet till ett lågt pris! Ett basplagg som passar de flesta sporter. Snygg design med fina färger och tryck.
ÖVERST PÅ SIDAN