T-shirt Gym 100 Junior vit med tryck

Ref.
8517095
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Så enkel, och så bekväm! Modellen är enkel och väl avpassad. Vi garanterar att T-shirten behåller sin form och färg. Vi har själva testat det! Kragen är mjuk och lätt att dra över huvudet.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Svettbortförsel
Bomullsmaterial som torkar långsamt.
Mjukhet
Garanterat mjuk i 100 % bomull.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull
Tests
Våra produkter testas regelbundet av ett fristående laboratorium, vilket hjälper oss att säkerställa att våra kvalitetskrav efterlevs. Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Gympakläder för barn från 7 till 14 år (172 cm för killar och 166 cm för tjejer)
Våra gymnastikkläder för juniorer är framtagna för skolidrott och träning på fritiden. Minst 60 minuter av ett barns dag bör ägnas åt fysisk aktivitet, enligt Världshälsoorganisationen (WHO). Att fysisk aktivitet är viktigt både för barnets fysiska och psykiska välmående är ett välkänt faktum. Idrott hjälper bland annat barnet att förbättra sin motorik och smidighet, utveckla sitt självförtroende och lära sig samarbeta med andra.
Domyos produktutveckling:
Våra olika designteam jobbar alla mot samma mål: att ta fram kläder som till 100 % svarar mot barnets behov av svettavledning, värmereglering och rörelsefrihet. Ditt barn kan välja en komplett träningsklädsel bland alla våra T-shirtar, linnen, tights, byxor, shorts, collegetröjor och huvtröjor.
Nya storlekar på våra gympakläder från januari 2019.
Vi har ändrat storlekarna på våra kläder för barn mellan 7 och 14 år. Vi presenterar nu åldersindikationerna tillsammans med längdmått, så att det blir lättare att välja rätt storlek. Alla barn i samma ålder är ju faktiskt inte lika långa. Mät därför gärna ditt barn, för att ta reda på exakt vilken storlek som passar bäst. Vi erbjuder nu även en extra storlek för ungdomar i yngre tonåren: 14-15 år, eller 172 cm för killar och 166 cm för tjejer.
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

  • 26 februari 2019
    Use since 2 till 8 veckor
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Basic T-shirt

ÖVERST PÅ SIDAN