T-shirt Gym 100 Junior

Ref.
8490038
Produktens plus
Den enklaste och mest bekväma T-shirten! Domyos garanterar att färger och former håller. Mjuk halsringning för att lätt träs över huvudet.

4 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Garanterat mjuka i 100% bomull.

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Blå, vit, svart, rosa
Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) . Att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen :är utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, :att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
T-shirt i 100 % bomull med tryck
T-shirt i 100 % bomull, hög kvalitet till lågt pris. Ett basplagg som passar de flesta sporter. Snygg design :med fina färger och tryck.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Ett ABCDE-betyg har skapats för att hjälpa dig att enkelt hitta den produkt som har minst miljöpåverkan i en kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar...) .Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Web: Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
ÖVERST PÅ SIDAN