T-shirt fitness kondition 100 Dam svart

Ref.
8380104
Produktens plus
En T-shirt som framhäver din silhuett och passar perfekt för konditions- och fitnessträning. Den är lätt och skön och håller dig torr.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Svettbortförsel
Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.
Töjbar
Elastiskt tyg för en bra rörelsefrihet och ledighet.
Lätthet
Tunt och följsamt material för maximal komfort.
Miljöpåverkan
Betyg B - Jämförelse: T-shirt dam - detaljerad teknisk info

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 85.0% Polyester, Huvudmaterial : 15.0% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Ett måste i din fitnessgarderob
Dess enkla och bekväma snitt ger T-shirten en självklar plats i din fitnessgarderob.
Välj mellan många färger.
Välj mellan flera olika färger och kombinera ihop dem som du vill med resten av kollektionen för fitness- och konditionsträning.
Testas produkterna innan de säljs?
Ja självklart! 100 % av våra tyger genomgår test i laboratorium för att garantera användarkomfort och säkerhet. Vi testar färgernas hållbarhet, tåligheten för tvätt, svettavledning. Och sen? Är det allt? Nej, det fortsätter. Sportutövare som du testar våra produkter. Vi lyssnar på deras utlåtanden, analyserar deras intryck och förbättrar om det behövs. Sedan är din sportprodukt redo!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Web: Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
ÖVERST PÅ SIDAN