T-shirt fitness Kompression MUSCLE Herr Svart

Ref.
8351462
Produktens plus
Den kroppsnära modellen håller musklerna på plats. Den ger god dessutom komfort eftersom den är sömlös!

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

99,00 kr*
Muskelstöd
Tack vare kompressionen får dina muskler perfekt stöd under träningen.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 72.0% Polyester, 23.0% Polyamid, 5.0% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
crosstraining och styrketräning.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Visste du det här?
Muskler ger högre ämnesomsättning och att du klarar dig bättre mot vissa sjukdomar och kan även ge dig bättre självförtroende.
Tillverkningen av Domyos träningskläder
Sortimentet MUSCULATION har skapats av utövare för utövare. De har skapats för att ge dig en balans mellan tålighet, komfort och ventilation. Vi på Domyos jobbar på att ta fram träningsutrustning för att styrketräningen ska bli ett nöje. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Våra produkttester
Alla våra produkter har tillverkats av material som har kvalitetstestats för att klara att leda bort svett. De har alla testats i verkliga förhållanden för att säkerställa bästa komfort under din träning.
Varför ska man träna styrketräning?
Styrketräning är en sport med syfte att bli starkare och bygga muskler. Om styrketräning utförs regelbundet och på rätt sätt leder det till att forma musklerna, och kan utövas av alla oavsett nivå. Sporten har fördelen att den kan utövas varsomhelst, på gymmet, hemma eller till och med utomhus beroende på träningsmetod.
ÖVERST PÅ SIDAN