T-shirt ENERGY Herr

Ref.
8352458
Produktens plus
Tyget ger t-shirten en mjuk känsla, nästan som bomull! Rak modell för att passa de allra flesta! Ventilerande partier för extra komfort.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

79,00 kr*
Svettbortförsel
Du håller dig torr tack vare tyget som effektivt för bort svett.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyester Detalj : 100.0% Polyester
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
Fitness.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos träningskläder
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både bekvämt och ventilerande. På Domyos tar vi fram våra produkter i ett team, så att du kan slappna av och njuta under konditionspasset. Kläderna är så bekväma att du kan glömma att du har dem på dig och kan koncentrera dig på träningen. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Våra produkttester
Alla våra produkter har tillverkats av material som har kvalitetstestats för att klara att leda bort svett. De har alla testats i verkliga förhållanden för att säkerställa bästa komfort under din träning.
Visste du det här?
Om du vill gå ner i vikt bör du träna medelintensivt (ungefär 70% av maxpulsen) under lång tid ( >50 min) hellre än högintensivt under kort tid, för att kroppen ska använda fett som bränsle istället för de kolhydrater som är lagrade i musklerna. Dessutom känns träningen lättare och skönare, så att du längtar till nästa pass!

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

ÖVERST PÅ SIDAN