T-shirt eko YOGA 100 Dam

Ref.
8500583
Produktens plus
För en skön yogapraktik, råder er våra yogis att använda ekologisk bomull för dess mjukhet, lyocell för dess följsamhet och elastan för dess komfort.

5 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Rörelsefrihet
Denna T-shirt anpassar sig till dina positioner tack vare elastanet.
Ekotillverkning
För en yogi är ekologisk bomull det självklara valet!

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 48.0% Bomull, Huvudmaterial : 47.0% Lyocell, Huvudmaterial : 5.0% Elastan
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför har vi valt ekologiskt odlad bomull?
Ekologiskt odlad bomull. Metoderna för ekologiskt jordbruk har skapats särskilt för att minska inverkan på miljön. Med ekologisk odling bevaras den biologiska mångfalden och jordens bördighet, och föroreningen av grundvattnet minskas.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon utför frivilligt denna miljöregistrering. Web: Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
ÖVERST PÅ SIDAN