T-shirt DRY SKIN Herr

Ref.
8311782
Produktens plus
Tekniken DRY SKIN COTON = funktionsbomull som torkar 50 % snabbare än klassisk bomull!

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

69,00 kr20,00 kr*
Priset gäller från den 02/02/2017 tills det att produkten är slut på lagret
Materialet absorberar och för bort svett för att hålla dig torr.

EGENSKAPER

Färg
Blå
Storlekar
I storlek XS - XXXXL
Material
63 % bomull 34 % polyester 3 % Elastan.
Tests
Den här t-shirten har genomgått tvätt- och torktester för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
fitnessträning.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Alla plagg i syntet eller bomull bör tvättas i 30° eller max 40°C. Kan torktumlas. Stryk på medelhög värme. Tvätta ljusa och mörka kläder separat. Det är bättre både för miljön och plaggens hållbarhet att låta dem lufttorka.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vad är Dry Skin Cotton?
Med denna innovativa teknik har 2 ytor skapats på tyget. En första yta som för bort fukt och en andra som absorberar den.
Tillverkningen av Domyos träningskläder
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både elegant och bekvämt. Domyos jobbar på att ta fram träningsutrustning för att styrketräningen ska bli ett nöje. Kläderna är så bekväma att du kan glömma att du har dem på dig och kan koncentrera dig på träningen. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Varför ska man träna styrketräning?
Styrketräning är en sport med syfte att bli starkare och bygga muskler. Om styrketräning utförs regelbundet och på rätt sätt leder det till att forma musklerna, och kan utövas av alla oavsett nivå. Sporten har fördelen att den kan utövas varsomhelst, på gymmet, hemma eller till och med utomhus beroende på träningsmetod.
ÖVERST PÅ SIDAN