T-shirt Dam

Ref.
8351954
Produktens plus
Rak modell med rundad hals och mycket god kvalitet. Materialet har tagits fram för att hålla kroppen torr under träningen.

12 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

69,00 kr59,00 kr*
Priset gäller från den 25/06/2016 tills det att produkten är slut på lagret
Försiktigt
Mjukt och smidigt material med lyocell
Svettbortförsel
Tyget torkar 1,5 gånger snabbare än klassisk bomull

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 35.0% Polyester, Huvudmaterial : 34.0% Bomull, Huvudmaterial : 28.0% Lyocell, Huvudmaterial : 3.0% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
att underhålla formen och ta hand om hälsan
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej för intensiv träning

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilka är fördelarna med T-shirten Gym och pilates slim?
Välj mellan två olika passformer: slim och regular. Slim-modellen är åtsittande och framhäver dina former och har en V-formad halsringning. I mjukt material som andas. För optimal komfort under fitnesspasset.
Gym & Pilates T-shirtens fördelar?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Ditt bästa träningssällskap, utan hinder!
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna
Gym & Pilates kollektionen är skapad för regelbunden Gym & Pilatesträning, perfekt när du vill ta hand om hälsan, få energi och hålla formen.Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
ÖVERST PÅ SIDAN