SAND DISC DUMBBELL pilates toning 2 kg

Ref.
8359073
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Höj intensitetsgraden på dina toningsövningar med den här viktplattan! Finns i 2, 3 och 5 kg beroende på önskad svårighetsgrad.
Mångsidighet
Perfekt för träning av magmusklerna (t.ex. crunches) och plankövningar.

EGENSKAPER

Material
Innertyg : 100.0% Polyester Yttertyg : 50.0% Polyamid, Yttertyg : 50.0% Polyester
Designad för att
styrketräning, hemma eller på gym.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara torrt.

LÄR DIG KOSTNADSFRITT HUR DU ANVÄNDER DINA PRODUKTER OCH TILLBEHÖR FRÅN DOMYOS MED VÅRA VIDEOR.

Sand Disc från Domyos hjälper dig att stärka alla kroppens muskler genom mjuk träning.
Domyos erbjuder övningar på video som har producerats och skapats i samarbete med de professionella och välutbildade träningscoacherna från våra fitnesscenter, Domyos Club.
 

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur används denna mjuka viktplatta?
Behöver du förslag på övningar, eller hjälp med att utföra dem rätt? Kasta ett öga på vår hemsida domyos.com. Vårt utvecklingsteam har, tillsammans med utbildade tränare, tagit fram en coachingservice för att guida dig. Du finner bland annat ett tiotal gratisvideor med övningar att göra med den här viktplattan.
Vad är muskeltoning?
Muskeltoning karakteriseras av att ge musklerna spänst, det vill säga träna upp de muskelfiber som stödjer skelettet och som flyttar kroppen och hjälper oss att bära saker. Använd och stärk dina muskler med ett förebyggande- och välmåendeperspektiv. När du tonar kroppen uppnår du snabbt resultat på figuren.
För vem passar träningen?
Det är oftast kvinnor som tränar muskeltoning, men träningen riktar sig till alla, oavsett ålder och kön. Toning med vikt låter dig träna effektivt och med progression, vilket är vad musklerna behöver.
Fördelarna med muskeltoning
Genom muskeltoning kan du: börja träna på ett skonsamt sätt, balansera din figur och slimma hela kroppen (mage, lår, armar och bröst). Med den här tekniken får du en snyggt formad kropp och blir van att röra på dig.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  40-49 år
  22 januari 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bra till hemmagymmet

  Viktpåse/hantel med många användningsområden. Bra med olika vikter samt dess mjukhet, som gör att de går att kasta till varandra, smidigt placera på kroppen för att utföra olika övningar och bra för barn att kunna använda sig av. Smart även med några övningstips på själva påsen.

ÖVERST PÅ SIDAN