Rep Rytmisk Gymnastik 115 g rosa, 3 meter

Ref.
8399601
Produktens plus
Detta rep är framtaget för rytmisk gymnastik, och svarar mot specifika behov inom denna sport: lätthanterlighet & lätt vikt. Kan justeras och passar alla kroppstyper.
Formar sig efter kroppen
Kan anpassas till användaren genom att man skär av det och bränner ändarna.
Lätthet
Lättare vikt som är anpassad för yngre gymnaster och nybörjare.

EGENSKAPER

Färg
Rosa
Längd
3 meter
Vikt
115 g
Finns även i
165 g
Material
Huvudmaterial : 100.0% Polypropylen
Designad för att
utövande av rytmisk gymnastik under träning och tävling
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara ej nära värmekällor.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur väljer man redskap till rytmisk gymnastik?
Det finns fem redskap inom rytmisk gymnastik: boll, tunnband, band, käglor och rep. För varje redskap erbjuder vi 2 olika sortiment. Nybörjarsortimentet erbjuder mindre och lättare redskap för att underlätta inlärning. Detta sortiment passar de yngre gymnasterna. Sortimentet för vana utövare erbjuder redskap vars mått och vikt respekterar officiell standard. Det passar gymnaster från 13-årsåldern.
Hur väljer man kläder för rytmisk gymnastik?
Tips från vårt designteam: Gymnastens idealiska träningsklädsel består av en dräkt eller topp och ett par shorts eller tights. Denna klädsel ger god rörelsefrihet, så att alla element kan utföras utan problem. Gymnastikdräkten är valfri på träningar, men obligatorisk på tävlingar.
Skötsel av repet
Tips från vårt designteam: maskintvätta inte repet eftersom det kan krympa, handtvätta det istället vid behov. När repet kapas av för att anpassas till användarens längd, tänk på att bränna det i ändarna för att det inte ska repas upp.
ÖVERST PÅ SIDAN