Promenadband SOFT WALK 8

Ref.
8288628
Produktens plus
Löpband med tyst motor, och som inte behöver monteras. Det är kompakt för enkel förvaring.
2 799,00 kr*
Mångsidighet
Hastighet upp till 8 km/h, perfekt för raska promenader, mjuk fart på 0,5km/h
Användarkomfort
Bandets längd är anpassad till power walking 40*100 cm
Coachingfunktion
Enkel display med 4 funktioner (hastighet, distans, tid, förbrukade kalorier).

EGENSKAPER

Löpband
40 x 100 cm
Maxhastighet
8 km/h (1,25 hk)
Bruksmått
L130 x b.67 x H108 cm
Mått hopfällt
L130 x b.67 x H18cm
Mått kartong
L144 x b.73 x H23 cm
Vikt kartong
48 kg
Material
Struktur : 80.0% Stål, 20.0% Aluminium Innertyg : 100.0% polyamid 6
Designad för att
rehabilitering och dig som vill hålla formen genom att gå i din egen takt
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com.

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Maximal användarvikt: 130 kg

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpyta
Löpytan på gångbandet Soft Walk 8 (40*100 cm) är anpassad för dig som vill bli mer rörlig, komma igång med träningen igen eller hålla dig i form i lugnare tempo.
Motoreffekt och maxhastighet
Motorn hos gångbandet Soft Walk 8 är tillräckligt kraftfull (1,25 hk konstant effekt) för power walking och samtidigt en av de tystaste på marknaden (cirka 60 dB under användning). Hastighet 0,5 till 8 km / h. Vår modell Soft Walk 8 startar mjukt för att garantera säkerhet och komfort.
Display
Gångbandet Soft Walk 8 är utrustat med en enkel och stor display för att göra det lätt att läsa av de fyra huvudsakliga funktionerna: tid, hastighet, distans och beräkning av kaloriförbrukning.
Förvaring och lagring
Soft Walk 8 är mycket kompakt och viks enkelt för smidig förvaring. Storleken och ihopfällningssystemet har studerats av våra team för att garantera den bästa kompromissen mellan kompakhet och stabilitet. Det kan vara bra att veta att: ju mer kompakt ett löpband är, desto större är risken att det är instabilt när det används. Med gångbandet Soft Walk 8 får du bästa möjliga kompromiss.
Råd för ihopfällning och förvaring av löpbandet
För att fälla ihop löpbandet ska du helt enkelt lossa snabblåsningssystemet framtill och sedan fälla ned displayen på löpbandet. Gångbandet Soft Walk 8 har transporthjul framtill för att underlätta förflyttningar.
Råd för att optimera komforten under träningspasset
För att öka löpbandets stabilitet, dämpa stötarna, ljudet och för att skydda ditt golv är det rekommenderat att placera löpbandet på en matta. Vi rekommenderar Domyos Training Mat. För mer komfort under träningen är det bra att ha ett par skor med stötdämpning.
Råd för rätt position på löpbandet
När du vill inleda träningspasset ska du placera fötterna på fotstegen innan du startar löpbandet på tomgång i 0,5 km/h, kliv sedan upp mitt på löpbandet. Träningspasset kan börja!
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att: - läsa den garanti som gäller för din produkt, - montera, justera eller använda din produkt, - hitta en lösning till ett tekniskt problem, - ladda ner bruksanvisningen till löpbandet
ÖVERST PÅ SIDAN