Omlottröja Balett puderrosa.

Ref.
8352802
Users reviews
4.8 / 5 10 Synpunkter
Produktens plus
Betryggande för mammorna och dansarna, denna mjuka omlottkofta håller dig varm under uppvärmningen! Glöm knytbanden, vi har ersatt dem med praktiska knappar.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

129,00 kr*
Töjbar
Knappar för enkel användning.
Mjukhet
Mjukt och skönt tyg.
Värme
Materialet håller musklerna varma före och efter träningen.

EGENSKAPER

Storlekar
4 till 16 år.
Färg
svart, vit, rosa,.
Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyester
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget. Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare.Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur bör balettkläder vara?
Ofta rekommenderas eller krävs det av läraren att man ska ha en speciell sorts kläder. Vi råder dig att fråga där du dansar. Den perfekta uppsättningen för balett är balettdräkt + strumpbyxor, så att du kan röra dig helt fritt. Du kan även ha en balettkjol. Vad gäller skorna är det bäst att rådfråga din danslärare. Vårt råd för att hålla musklerna varma? Ha en omlottröja!
Hur ska jag välja balettkläder?
Vårt motto? Passform och komfort. Inget får sitta för löst eller för hårt. Balettdräkten och strumpbyxorna ska sitta så att du kan dansa med ett leende på läpparna! Kontrollera gärna genom att göra några rörelser i provrummet: lyft en arm, böj dig framåt... Kläderna ska inte röra sig. Den lilla kjolen är inte obligatorisk, men den är snygg! Den bör i så fall ha en nära passform i midjan och följa dina rörelser. Är du beredd? Din tur att dansa!
Det lilla extra för att transportera dina danskläder?
Vi har tagit fram den lilla, snygga väskan för att förvara dina danskläder på väg till dansskolan. Du kan förvara dansskor och danskläder separat i de olika facken och du hittar snabbt dina hårnålar för att sätta upp en hårknut.Det finns två olika storlekar:den rosa är för juniorer och den grå (svart AW19) är för damer. Den lilla, hopvikbara påsen med paljetter på är också mycket användbar!

Users reviews

4.8 / 5 10 Synpunkter
10 personer rekommenderar denna produkt

 • Kvinna
  Under 20 år
  20 juli 2020
  Use since 7 till 12 månader
  That review has been deposited on this product version
  Recommend

  Denna kofta passar och ser jättebra ut, den är mjuk och värmande. Man kan ha den både när man dansar och till vardags. Kan starkt rekommendera denna

 • 18 december 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Wrap over top

  Looks small but will see the fit on xmas day

 • 24 september 2019
  Use since 7 till 12 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ballet wrap

  Extremely good quality

ÖVERST PÅ SIDAN