• Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6
 • Motionscykel VM Fold 6

Motionscykel VM Fold 6

Ref.
8322821
Produktens plus
Vikbar motionscykel som blir 50 % mindre i hopfällt tillstånd vilket gör den lätt att förvara. Den är perfekt för idrottare som vill ha en presterande cykel med förinställda program.
3 199,00 kr*
varav miljöavgift
2,25 €
Smidig trampning
Smidig trampning ger komfort åt lederna (motståndshjul 6 kg)
Coachingfunktion
5 funktioner, pulsbälte medföljer, 10 program, 4 användarprofiler
Kompakthet
Vikbar, 50% kompaktare i hopfällbart tillstånd
Användarkomfort
Justerbar vinkling på styret för rak ryggposition eller sportigare
Hanterbarhet
Hjul på varje sida för enkel transportering med en hand
Soliditet
Användarens maxvikt: 110 kg

EGENSKAPER

Användning
5h i veckan.
Motståndshjul:
6 kg
Mål:
att förbättra sin kondition
Material
Ram : 100.0% Stål Kork : 100.0% Återvunnen polyamid (PA)
Tests
Hjulen på cykeln är ett patenterat förflyttningssätt som är i multi-riktningar, kallat "Domyos Carry Balls". De är testade på 5 olika underlag: parkett, betongplattor, heltäckningsmatta, plastgolv, kakel. Enkel och obesvärlig förflyttning.
Designad för att
att förbättra konditionen (användning: 5h i veckan).
Garanti
5 år på stomme, 2 år på delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Underhållstips
Kontrollera skruvar och muttrar med jämna mellanrum Tvätta bort svetten med en trasa efter varje användning och damma av regelbundet.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Användarens maxvikt: 110 kg. Endast för hemmabruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

VIKT OCH MÅTT
Produkt hopfälld 53 x 47 x 103 cm Produkt uppfälld 110 x 47 x 138 cm Vikt produkt 29 kg Mått. Kartong 100,8 x 24,5 x 58,5 cm Totalvikt 32 kg
Motionscykelns välgörande egenskaper
Komplett träning: - Utveckla din uthållighet - Forma underdelen av din kropp För att hålla formen, rekommenderas det att träna regelbundet och lugnt (lätt svettning, man ska kunna föra en konversation): 22 min/dag För att gå ned i vikt, speciellt för att bränna fett, ska man träna regelbundet och lugnt men under längre tid: 44 min/dag
Motståndshjul och smidig trampning
Motionscykelns motståndshjul påverkar trampningen. Ju mer omfattande vikten är på hjulet, desto mer följsamhet på tramporna, vilket ger skön träning.
Displayen, din virtuella coach
Motionscykeln VM Fold 6 har olika funktioner: - 5 funktioner: brända kalorier, sträcka, träningstid, hastighet och puls inklusive pulsmätarbälte. - 10 program i samarbete med via choacher, så att vi kan vara med dig när du tränar. De gör att du kan variera din träning beroende på vad du har för mål (viktminskning, forma kroppen, prestation m.m.). - 4 användarprofiler så att alla i familjen kan träna.
MÄT DIN PULS
Med VM Fold 6 följer ett pulsbälte. Det är det mest pålitliga sättet att mäta pulsen på. Fukta sändarna innan du placerar bältet nedanför bröstet. Justera dem väl. Din puls kommer att synas på skärmen efter några sekunder.
Råd för justering av cykeln
Justeringen av höjden på sadeln är viktig för en god trampposition. Placera dig själv stående bredvid cykeln och justera sätet så att det är i höfthöjd. På den här cykeln kan man även justera vinkeln på styret: - ett kroppsnära styre hjälper dig att trampa med rak rygg - ett styre med lång avstånd gör att du kan ha en mer sportig hållning med mer kraft. Dra gärna åt clipsen på cykeln .
Råd för justering av motionscykelns stabilitet
Motionscykeln VM Fold 6 har 2 stödhjul framtill som kan befinna sig i 2 olika positioner: "utfälld cykel" medan du tränar "hopfälld cykel" för enkel förflyttning För att du ska vara bekväm när du tränar, rekommenderar vi att du stället cykeln på ett speciellt golvmaterial (Skumplattor DF920). Med skumplattorna kan du: optimera bruksstabiliteten, minska vibrationer och ljud samt skydda golvet
ATT VIKA IHOP CYKELN
1/ Ställ dig bakom cykeln. 2/ Sätt en hand under sadeln så att du kan dra den mot dig. 3/ Sätt en fot mot cykelns bakre fot och luta dig väldigt lätt mot denna; 4/ Detta frigör mekanismen i knappen Domyos EASY PUSH som sitter på cykelns högra sida: tryck nu på den knappen! 5/ Dra cykeln emot dig själv när knappen är intryckt för en snabb ihopfällning.
Råd för förflyttning av cykeln
Domyos VM Fold är konstruerad för att du enkelt ska kunna flytta på den samtidigt som du har ryggen rak. Flytta cykeln genom att hålla den i styret eller sadeln. Tack vare det patenterade systemet Domyos Carry Balls kan du sedan flytta cykeln åt vilket håll som helst. För att lättare kunna flytta cykeln på en tjock heltäckningsmatta kan du dra den i röret under sadeln eller styret. I det här fallet är det enklare att dra cykeln än att skjuta den.
ÖVERST PÅ SIDAN