Motionscykel VM 430

Ref.
8328807
Produktens plus
Motionscykel till instegspris med träningsprogram som håller dig motiverad och hjälper dig nå dina mål. Justerbar sadel.
1 999,00 kr*
Smidig trampning
Smidig trampning ger komfort åt lederna (motståndshjul 6 kg)
Coachingfunktion
5 funktioner (hastighet, avstånd, kaloriförbrukning, tid, puls) 6 program
Hanterbarhet
Rullhjul för enkel förflyttning

EGENSKAPER

Användning
ibland eller regelbundet
Motståndshjul:
6 kg
Mål:
att hålla formen
Material
Ram : 100.0% Stål Kork : 100.0% Polyuretan
Designad för att
att hålla formen med hjälp av träningsprogram (användning: 3-5 h i veckan).
Garanti
2 år på delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com.

RÅD

Underhållstips
Kontrollera skruvar och muttrar med jämna mellanrum Tvätta bort svetten med en trasa efter varje användning och damma av regelbundet.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Användarens maxvikt: 110 kg. Endast för hemmabruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

VIKT OCH MÅTT
Mått. Produkt 80 x 55 x 121 cm Vikt produkt 27 kg Mått Kartong 105 x 23,5 x 51,5 cm Totalvikt 30 kg
Motionscykelns välgörande egenskaper
Komplett träning: - Utveckla din uthållighet - Forma underdelen av din kropp För att hålla formen, rekommenderas det att träna regelbundet och lugnt (lätt svettning, man ska kunna föra en konversation): 22 min/dag För att gå ned i vikt, speciellt för att bränna fett, ska man träna regelbundet och lugnt men under längre tid: 44 min/dag
Motståndshjul och smidig trampning
Motionscykelns motståndshjul påverkar trampningen. Ju mer omfattande vikten är på hjulet, desto mer följsamhet på tramporna, vilket ger skön träning.
Displayen, din virtuella coach
Motionscykeln VM Fold 430 har olika funktioner: - 5 funktioner: brända kalorier, sträcka, träningstid, hastighet och puls via mätare på styret. - 6 program i samarbete med via choacher, så att vi kan vara med dig när du tränar. De gör att du kan variera din träning beroende på vad du har för mål (viktminskning, forma kroppen, prestation m.m.).
Råd för justering av cykeln
Justeringen av höjden på sadeln är viktig för en god trampposition. Placera dig själv stående bredvid cykeln och justera sätet så att det är i höfthöjd. Användningen av clipspedaler ger en mer effektiv trampning både när du trampar nedåt och när du drar uppåt på tillbakavägen. Av den anledningen kan du gärna dra åt clipsen på cykeln för att ge foten ett optimalt stöd.
Råd för justering av motionscykelns stabilitet
För optimal komfort rekommenderar vi att du placerar cykeln på särskilda plattor på golvet. Med skumplattorna kan du: optimera bruksstabiliteten, minska vibrationer och ljud samt skydda golvet. Domyos motionscyklar är utrustade med 2 bakre stabilisatorer för att kunna garantera perfekt stabilitet under träningen, oavsett vilken typ av golvbeläggning du har.
Råd för förflyttning av cykeln
Motionscykeln är utrustad med inbyggda förflyttningshjul framtill. Ställ dig mitt emot crosstrainern om du vill flytta den. Använd en fot för att stoppa cykeln och luta dig på styret för att vippa cykeln så att den lutar på hjulen. Sedan kan du försiktigt flytta den i önskad riktning.
ÖVERST PÅ SIDAN