Motionscykel VM 230

Ref.
8289196
Produktens plus
Perfekt motionscykel för att hålla formen hemma! Ergonomiskt styre för mer komfort och en panel med 5 funktioner som följer din träning.
1 499,00 kr*
Smidig trampning
Smidig trampning ger komfort åt lederna (motståndshjul 4 kg)
Coachingfunktion
5 funktioner (hastighet, avstånd, kaloriförbrukning, tid, hjärtfrekvens)
Hanterbarhet
Rullhjul för enkel förflyttning

EGENSKAPER

Användning
ibland/regelbundet, 3 h i veckan
Motståndshjul:
4 kg
Mål:
att hålla formen
Material
Ram : 100.0% Stål Kork : 100.0% Återvunnen polyamid (PA)
Designad för att
hålla formen (regelbunden användning: 3h i veckan).
Garanti
5 år på stomme, 2 år på delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Underhållstips
Kontrollera skruvar och muttrar med jämna mellanrum Tvätta bort svetten med en trasa efter varje användning och damma av regelbundet.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Användarens maxvikt: 110 kg. Endast för hemmabruk.

SERVICE BRUKSMANUAL

Besök vår hemsida för att:
- Ta reda på produktgarantin
- Montera, justera eller använda produkten
- Lösa ett problem med produkten
- Ladda ner bruksmanualen

KOMPLETTERANDE INFORMATION

VIKT OCH MÅTT
Produkt 91 x 54 x 130 cm Vikt 25 kg Mått. Kartong 80 x 26 x 58 cm Totalvikt 29 kg
Motionscykelns välgörande egenskaper
Komplett träning: - Utveckla din uthållighet - Forma underdelen av din kropp För att hålla formen, rekommenderas det att träna regelbundet och lugnt (lätt svettning, man ska kunna föra en konversation): 22 min/dag För att gå ned i vikt, speciellt för att bränna fett, ska man träna regelbundet och lugnt men under längre tid: 44 min/dag
Motståndshjul och smidig trampning
Motionscykelns motståndshjul påverkar trampningen. Ju mer omfattande vikten är på hjulet, desto mer följsamhet på tramporna, vilket ger skön träning.
Displayen, din virtuella coach
Motionscykeln VM Fold 230 har 5 olika funktioner: brända kalorier, sträcka, träningstid, hastighet och puls via mätare på styret. De hjäper dig att komma närme dina mål och mäta din träning.
Råd för justering av cykeln
Justeringen av höjden på sadeln är viktig för en god trampposition. Placera dig själv stående bredvid cykeln och justera sätet så att det är i höfthöjd. Användningen av clipspedaler ger en mer effektiv trampning både när du trampar nedåt och när du drar uppåt på tillbakavägen. Av den anledningen kan du gärna dra åt clipsen på cykeln för att ge foten ett optimalt stöd.
Råd för justering av motionscykelns stabilitet
För optimal komfort rekommenderar vi att du placerar cykeln på särskilda plattor på golvet. Med skumplattorna kan du: optimera bruksstabiliteten, minska vibrationer och ljud samt skydda golvet. Domyos motionscyklar är utrustade med 2 bakre stabilisatorer för att kunna garantera perfekt stabilitet under träningen, oavsett vilken typ av golvbeläggning du har.
Råd för förflyttning av cykeln
Motionscykeln är utrustad med inbyggda förflyttningshjul framtill. Ställ dig mitt emot crosstrainern om du vill flytta den. Använd en fot för att stoppa cykeln och luta dig på styret för att vippa cykeln så att den lutar på hjulen. Sedan kan du försiktigt flytta den i önskad riktning.
ÖVERST PÅ SIDAN