MJUK HANTEL SAND DISC GYM PILATES 5 KG

Ref.
8359072
Produktens plus
Flera roliga och sköna övningar.
129,00 kr*
Mångsidighet
Varierade övningar
Skyddande
Mjuk för att inte skada golvet.
Coachingfunktion
Titta på våra träningsvideos gratis på domyos.com

EGENSKAPER

Designad för att
träna hemma eller på gym.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara torrt.

LÄR DIG KOSTNADSFRITT HUR DU ANVÄNDER DINA PRODUKTER OCH TILLBEHÖR FRÅN DOMYOS MED VÅRA VIDEOR.

Sand Disc från Domyos hjälper dig att stärka alla kroppens muskler genom mjuk träning.
Domyos erbjuder övningar på video som har producerats och skapats i samarbete med de professionella och välutbildade träningscoacherna från våra fitnesscenter, Domyos Club.
 

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vad är muskeltoning?
Muskeltoning karakteriseras av att ge musklerna spänst, det vill säga träna upp de muskelfiber som stödjer skelettet och som flyttar kroppen och hjälper oss att bära saker. Målet är att förstärka musklerna för att må bättre och förebygga skador.
För vem passar träningen?
Det är oftast kvinnor som tränar muskeltoning, men träningen riktar sig till alla, oavsett ålder och kön. Träningstypen passar särskilt bra för stillasittande personer som inte längre har för vana att träna regelbundet.
Fördelarna med muskeltoning
Muskeltoning är bra för hela kroppen. Därmed skiljer den sig från klassisk träning som ofta bara riktas in på en viss kroppsdel. Med den här tekniken får du en snyggt formad kropp och blir van att röra på dig. Genom muskeltoning kan du: börja träna på ett skonsamt sätt, balansera din figur och slimma hela kroppen (mage, lår, armar och bröst).
I våra videor får du tips om hur du kan använda våra produkter
<a href="http://www.domyos.com" target="_blank">Domyos.com</a> Vi har videos med träningstips med tränare från Domyos Club.
ÖVERST PÅ SIDAN