Löpband TC7

Ref.
8284676
Produktens plus
Löpbandet har en mycket kraftfull motor, en stor löpyta och en stor display med bakgrundsbelysning med 20 träningsprogram för att spränga dina gränser!
7 999,00 kr5 999,00 kr*
Priset gäller från den 09/12/2016 tills det att produkten är slut på lagret
Mångsidighet
Gå eller spring i upp till 18 km/h med en lutning på 0 till 10 %.

EGENSKAPER

Löpband
51*135 cm
Maxhastighet
18 km/h (2,50 hk)
Bruksmått
L168 x b.88 x H140 cm
Mått hopfällt
L101 x b.88 x H173 cm
Mått kartong
198 x 76 x 29 cm
Vikt kartong
94 kg.
Designad för att
dig som vill öka prestationen under power walking och löpning i snabbt tempo.
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com.

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i fuktigt utrymme Passar inte för utomhusbruk
Användningsrestriktioner
Privat bruk, 5 timmar/vecka. Maximal användarvikt: 130 kg.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpyta
Löpytan hos Domyos TC7 (51*135 cm) är båda längre och bredare och alltså perfekt för löpning i snabbare tempo som kräver längre steg.
Motoreffekt och maxhastighet
Motorns styrka (kontinuerlig): 2,5 hk kontinuerligt Visste du? En motor med 1,8 hk i konstant effekt räcker för en användare som väger 90 kg och som springer i genomsnitt 16 km/h under 1 timme. Med TC7 har du en motor med en styrka på 2,5 HK kontinuerligt, vilket gör att du alltid kan utvecklas! Maxhastighet: 1-18 km / h Ett viktigt kriterium för alla som vill träna intervall och förbättra sin uthållighet.
Stötdämpningssystem
TC7 har stötdämpningssystemet Soft Impact: detta gör att du har optimal användarkomfort, och det skyddar mot stötar medan du springer. Det kan vara bra att veta att: de erfarna löparna som vill springa snabbt behöver inte nödvändigtvis bära skor för att ha bra stötdämpning om de tränar på löpbandet TC7.
Display och träningsprogram
Löpbandet Domyos TC7 har en större display med bakgrundsbelysning och förinställning med 4 funktioner och 20 program för att spränga dina gränser. - 4 funktioner: tid, hastighet, sträcka, beräkning av brända kalorier. - 10 träningsprogram: "prestationer" (intervall) - 10 träningsprogram: "viktminskning", för att bränna kalorier. Löpbandet är utrustat med högtalare och en teleplugg (3,5 mm) för att du ska kunna lyssna på musik via din mp3-spelare under träningen.
Förvaring
Löpbandet Domyos TC7 fälls enkelt ihop för att det ska ta mindre plats. Volymen har studerats av våra ingenjörer för att garantera en god kompromiss mellan kompakthet och stabilitet.
Råd för att optimera komforten under träningspasset
För mer bekväm löpning är det rekommenderat att använda löparskor som är anpassade efter ens nivå. För att öka löpbandets stabilitet, dämpa stötarna, ljudet och för att skydda ditt golv är det rekommenderat att placera löpbandet på en matta. Vi rekommenderar Domyos Training Mat.
Råd för rätt position på löpbandet
När du vill inleda träningspasset ska du placera fötterna på fotstegen innan du startar löpbandet på tomgång i 1 km/h, kliv sedan upp mitt på löpbandet. Träningspasset kan börja! Obs! Löpbandet TC7 har en förinställd starthastighet på 2 km/h, men av säkerhetsskäl är det rekommenderat att sänka hastigheten till 1 km/h innan man kliver upp på löpbandet.
Råd för ihopfällning och förvaring av löpbandet
Löpbandet TC7 har ett system för snabb och säker ihopfällning. Närmare information om ihopfällningen finns i bruksanvisningen. För att skydda ryggen är det rekommenderat att böja ryggen, ta tag i brädan och sedan lyfta den med så rak rygg som möjligt tills den låses.
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att: - läsa den garanti som gäller för din produkt, - montera, justera eller använda din produkt, - hitta en lösning till ett tekniskt problem, - ladda ner bruksanvisningen till löpbandet.
ÖVERST PÅ SIDAN