• Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5
  • Löpband TC5

Löpband TC5

Ref.
8288569
Produktens plus
Löpbandet Comfort Run är där för dina gång- och löpningspass hemma i upp till 16 km/h.Våra kunder uppskattar komforten, den enkla monteringen och den lättillgängliga användningen.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

  • Löpband TC5
  • Löpband DOMYOS COMFORT RUN
4 999,00 kr*
varav miljöavgift
9,12 kr
Mångsidighet
Maxhastighet 16 km/h och motoriserad lutning på upp till 10 %
Coachingfunktion
5 visningsalternativ och 16 integrerade träningsprogram
Stötdämpning
Optimal stötdämpning med mjuk bräda i trä och systemet Domyos Soft Impact.

EGENSKAPER

Löpband
45*127 cm
Maxhastighet
16 km/h (2,25 hk)
Bruksmått
L168 x b.81 x H140 cm
Mått hopfällt
L82 x b.81 x H159 cm
Mått kartong
L171 x b.74 x H28 cm
Kartongens vikt
75 kg
Material
Chassi : 80.0% Stål, 20.0% Polystyren Board : 40.0% Koppar, 35.0% Stål, 10.0% Mässing, 10.0% Epoxi, 5.0% Aluminium
Designad för att
gå eller springa för att hålla formen och få bättre kondition och styrka.
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Maximal användarvikt: 130 kg.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

FÖRDELAR MED LÖPBAND
Att gå och springa på löpband är ett perfekt sätt att komma igång och träna och hålla formen konditionen uppe. Löpbandet innebär en alltid lika lättillgänglig träning hemma - när du vill!- Utveckla din uthållighet - Forma din kropp För att hålla formen, rekommenderas det att träna regelbundet och lugnt (lätt svettning, man ska kunna föra en konversation): 22 min/jour.
Display
Bildskärmen på Comfort Run visar de nödvändiga funktionerna för träningen: tid, sträcka, beräkning av kalorier, hastighet. Löpbandet Comfort Run är även utrustat med: - Handpuls för pulsmätning - högtalare med uttag (3,5mm) för bättre rytm under träningen - Genväg till hastighet och lutning för enkel åtkomst till intervallträning
Träningsprogram
Löpbandet Comfort Run har 16 förinställda program för att variera träningspassen:- 8 uppdelade program i "prestandatyp" - 8 program för viktminskning och för att bränna kalorier. Mer information om programmen finns i bruksanvisningen och på Domyos hemsida domyos.com
Motoreffekt
Motorns ihållande styrka på 2,25cv är anpassade till löpbandets tekniska egenskaper för en jämn och smidig motorisation. Maxvikt 130 kg.
Stötdämpningssystem
Löpbandets stötdämpningssystem "Domyos Soft Impact" och underlaget ger en mjuk och smidig känsla och minskar belastningen på leder. Ett gummiinlägg mellan träplattan och metallstrukturen ger en stötdämpande effekt och bra frånstuds i stegen.
TYST ANVÄNDNING
Löpbandet Comfort Run har mätts i 68 Db för en hastighet på 10 km/h utan användare. Vi rekommenderar att du använder mattan "Training Mat" under löpbandet för att undvika ljud och vibrationer.
Förvaring och lagring
Löpbandet viks ihop vertikalt för en smidig förvaring.De två hjulen gör den enkel att förflytta. Ett vikningssystem gör att du kan vika ihop och vika ut löpbandet enkelt och säkert, utan att skada golvet.
VIKT OCH MÅTT
Mått ihopfälld: L82 x B.81 x H159 cm Mått för användning: L168 x B.81 x H140 cm Vikt: 65 Kg Förpackningens mått: L171 x B74 x H28 cm Förpackningens vikt: 75 kg
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att: - Montera eller justera produkten - Lös ett tekniskt problem - Ladda ner löpbandets bruksanvisning - Få användningstips
ÖVERST PÅ SIDAN