Löpband TC5

Ref.
8288569
Users reviews
3 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Med Comfort Run kan du träna gång eller löpning upp till 16 km/h hemma. Våra kunder gillar bland annat att det har en hög komfort, att det är lätt att montera och att det är enkelt att använda.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

4 999,00 kr3 999,00 kr*
Priset gäller från den 09/12/2016 tills det att produkten är slut på lagret
Mångsidighet
Maxhastighet: 16km/h, motoristerad lutning 0 till 10 %
Användarkomfort
Löpyta 45 x 127 cm
Coachingfunktion
16 program och 5 olika indikatorer: tid, hastighet, distans, kalorier, bpm

EGENSKAPER

Löpband
45*127 cm
Maxhastighet
16 km/h (2,25 hk)
Bruksmått
L168 x b.81 x H140 cm
Mått hopfällt
L82 x b.81 x H159 cm
Mått kartong
L171 x b.74 x H28 cm
Kartongens vikt
75 kg
Material
Chassi : 80.0% Stål, 20.0% Polystyren Board : 40.0% Koppar, 35.0% Stål, 10.0% Mässing, 10.0% Epoxi, 5.0% Aluminium
Designad för att
att gå eller springa i syfte att hålla sig i form och förbättra sin kondition och bli starkare
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Maximal användarvikt: 130 kg.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpbandets fördelar
Gång eller löpning är perfekt för att komma i form, hålla igång sin kondition, trimma kroppen eller för att utveckla den kardiovaskulära kapaciteten. Löpbandet gör det enklare att göra träningen till en del av vardagen. För att hålla sig i form rekommenderar WHO att man utövar regelbunden och måttlig träning enligt följande (att man svettas lätt, man ska kunna prata utan problem): 22 min/dag.
Display
Displayen på löpbandet Comfort Run visar de allra viktigaste funktioner som du behöver under träningen: tid, distans, kaloriförbränning, aktuell hastighet och lutning. Löpbandet Comfort Run är även utrustat med följande: - Handpulse för att beräkna pulsen. - Högtalare med teleplugg (3,5 mm) så att du kan träna med musik. - Genvägar för hastighet och lutning, för att underlätta för intervallträning.
Träningsprogram
Löpbandet Comfort Run har 16 förinstallerade program för att du ska kunna variera din träning: - 8 prestandaprogram av typen intervall - 8 viktminskningsprogram för att bränna kalorier Mer information om programmen finns i löpbandets bruksanvisning och på webbplatsen domyos.com under rubriken Kundtjänst.
Motoreffekt
Motorns effekt på 2,25 hk oavbrutet är anpassad till löpbandets tekniska egenskaper för att säkerställa att du får det bästa möjliga flytet i löpningen.
Stötdämpningssystem
Löpbandet Comfort Run har stötdämpningssystemet Domyos Soft Impact som tillsammans med valet av bräda bidrar till löpbandets mjukhet och gör så att inverkan på dina leder minskas.
Diskret ljud
Löpbandet Comfort Run har uppmätts till 68 dB vid en hastighet på 10 km/h utan löpare. För att minska ljudet från vibrationerna under träningspassen rekommenderar vi dig att du använder en golvmatta av typen Training Mat som du kan placera under löpbandet.
Förvaring och lagring
Löpbandet Comfort Run viks ihop vertikalt för enklare förvaring. Ett cylindersystem gör det möjligt att enkelt och säkert fälla upp och fälla ihop löpbandet, samtidigt som det skyddar golvet. Det sitter två små hjul under löpbandet för att du enkelt ska kunna flytta det vid behov.
Vikt och mått
Mått hopfälld: L 82 x B 81 x H 159 cm. Mått i bruk: L 168 x B 81 x H 140 cm. Vikt: 67 kg Kartongens mått: L 171 x B 74 x H 28 cm. Kartongens vikt: 75 kg
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Titta under rubriken SAV på www.domyos.com för att: - montera eller reglera din produkt - hitta lösningen på ett tekniskt problem - ladda ned brukshänvisningen till ditt löpband

Users reviews

3 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt
 • Man
  50-59 år
  25 November 2016
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Suverän service

  Kenny och Oliver hjälpte till med packning i vår bil utan deras hjälp hade det inte gått Stort tack

ÖVERST PÅ SIDAN