Löpband TC3

Ref.
8288262
Produktens plus
Löpband med en oslagbar kombination av kvalitet/pris samt 8 träningsprogram för att motivera dig till att nå dina mål.
3 499,00 kr*
Mångsidighet
Gå eller spring upp till 14 km/h med en lutning på 0 till 10 %.
Stötdämpning
God stötdämpning tack vare den spänstiga brädan i trä.

EGENSKAPER

Löpband
41*127 cm
Maxhastighet:
14 km/h (2 hk)
Bruksmått
L162 x b.73 x H138 cm
Mått hopfällt
L80 x b.73 x H153 cm
Mått kartong
L170 x b.75 x H28 cm
Vikt kartong
57 kg
Designad för att
dig som vill hålla formen med power walking eller löpning i måttlig takt.
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Underhållstips
Torka bort svett efter varje brukstillfälle. Kontrollera regelbundet att skruvar och bultar är ordentligt åtdragna, att löpbandets placering är korrekt och att det är tillräckligt spänt (detaljerade instruktioner finns i bruksanvisningen). Det är även rekommenderat att smörja löpbandet för att minska friktion mellan band och bräda. Obs! Använd då ett särskilt smörjmedel (100 % silikon) för löpband.
Lagrings Tips
Förvara ej i ett fuktigt utrymme eller utomhus.
Användningsrestriktioner
Privat bruk, 5 timmar/vecka. Maximal användarvikt: 130 kg.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpyta
Löpytan på löpbandet Domyos TC3 (41*127 cm) är anpassad för alla sportutövare som vill ha en maskin för power walking eller löpning i måttlig takt för att hålla sig i form.
Motoreffekt och maxhastighet
Löpbandet TC3 har en motor med 2 hk konstant effekt som är anpassad för löppass eller power walkingpass på upp till 1 timme. Maxhastighet: 1-14 km/h Med vår modell TC3 är det möjligt att öka hastigheten gradvis med 0,1 km/h för en bekvämare och säkrare användning.
Stötdämpningssystem
Löpbandet Domyos TC3 har god stötdämpning - den mjuka brädan i trä skyddar lederna från stötar under löpningen och garanterar en uppstart i lugnt tempo. Det kan vara bra att veta att löpare som vill ha mer skydd rekommenderas att använda löparskor.
Display och träningsprogram
Löpbandet Domyos TC3 har 4 funktioner och 8 träningsprogram som är förinställda för att du ska kunna nå grundläggande sportiga mål: - 4 funktioner: tid, hastighet, distans och beräkning av kaloriförbrukning. - 4 träningsprogram: "prestationer" (intervall). - 4 träningsprogram: "viktminskning", för hjälp med att bränna kalorier.
Förvaring och lagring
Löpbandet Domyos TC3 fälls enkelt ihop för att det ska ta mindre plats. Volymen har studerats av våra tekniker för att garantera en god kompromiss mellan kompakthet och stabilitet.
Råd för att optimera komforten under träningspasset
För mer bekväm löpning är det rekommenderat att använda löparskor som är anpassade efter ens nivå. För att öka löpbandets stabilitet, dämpa stötarna, ljudet och för att skydda ditt golv är det rekommenderat att placera löpbandet på en matta. Vi rekommenderar Domyos Training Mat.
Råd för rätt position på löpbandet
När du vill inleda träningspasset ska du placera fötterna på fotstegen innan du startar löpbandet på tomgång i 1 km/h, kliv sedan upp mitt på löpbandet. Träningspasset kan börja! Obs! Löpbandet TC3 har en förinställd starthastighet på 2 km/h, men av säkerhetsskäl är det rekommenderat att sänka hastigheten till 1 km/h innan man kliver upp på löpbandet.
Råd för ihopfällning och förvaring av löpbandet
Löpbandet TC3 har ett system för snabb och säker ihopfällning. Närmare information om ihopfällningen finns i bruksanvisningen. För att skydda ryggen är det rekommenderat att böja ryggen, ta tag i brädan och sedan lyfta den med så rak rygg som möjligt tills den låses.
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att - läsa den garanti som gäller för din produkt, - montera, justera eller använda din produkt, - hitta en lösning till ett tekniskt problem, - ladda ner bruksanvisningen till löpbandet.
ÖVERST PÅ SIDAN