Löpband EShape Booster

Ref.
8343411
Produktens plus
Löpband som kan lutas upp till 20 % för att bränna upp till 4 gånger fler kalorier med appen Domyos E CONNECTED för träningschoachning hemma.
9 499,00 kr6 499,00 kr*
Priset gäller från den 09/12/2016 tills det att produkten är slut på lagret
Mångsidighet
Variera träningen med maxhastigheten 16 km/h och en lutning på max 20%
Användarkomfort
Anpassad för stora fotrullningar: 51*135 cm
Coachingfunktion
9 program. Personlig coaching med appen E CONNECTED

EGENSKAPER

Material
Ram : 100.0% Stål Huva : 75.0% Polystyren, 25.0% polyvinylklorid (pvc) - ftalatfri Förpackning : 85.0% Cellulosa, 10.0% expanderad polystyren, 5.0% Polyetentereftalat Board : 40.0% Koppar, 35.0% Stål, 10.0% Mässing, 10.0% Epoxi, 5.0% Aluminium
Designad för att
att gå eller löpa för att jobba på konditionen, siluetten eller förbättra resultaten.
Garanti
5 år på stomme, 2 år på motor, delar och arbete. Service: Vänd dig till domyos.com

RÅD

Lagrings Tips
Vi råder dig att förvara löpbandet torrt och luftigt
Användningsrestriktioner
Maxvikt 130 kg

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Löpbandets fördelar
Löpning och gång är utmärkt för att komma i form och utveckla sin kardiovaskulära kapacitet. Med ett löpband kan du träna oavsett väder och enkelt integrera träningen i vardagslivet.
Konsol
Modern display för enkel navigering. Visning av huvudfunktionerna: tidslängd, sträcka, kalorier, hastighet, lutning och puls med medföljande pulsband. Displayen är utrustad med: - Bluetoothanslutning för surfplattan så att du kan koppla den med appen Domyos E Connected. - två högtalare på 5 watt. - en teleplugg (3.5 mm) - en MP3-sladd för att lyssna på musik under träningen
Program
9 träningsprogram från Domyos finns inlagda i displayen för varierad träning. Programmen har olika hastighetsnivåer, lutningsnivåer och längd för att kunna anpassas till de flesta. För en rolig och stimulerande träning kan du lägga till appen Domyos E CONNECTED.
Appen E CONNECTED
Med appen E CONNECTED ansluten till ditt löpband E SHAPE BOOSTER kan du få tillgång till alla enkla och effektiva program. Varje program motsvarar fastställda mål och kan anpassas till din fysiska kondition. Appen finns idag på franska, engelska, spanska, italienska, kinesiska, polska, tyska, portugisiska och nederländska. Nedladdningen är gratis och vi bjuder på den första månadens coaching.
Motoreffekt
Motoreffekten är anpassad till ditt löpbands egenskaper för att kunna ge en smidig och bekväm träning. 2.25 hästkrafter i kontinuerligt läge.
Stötdämpningssystem
Stötdämoningssystemet E SHAPE BOOSTER har tagits fram för att ge god svikt och en löpupplevelse som om du vore utomhus.
Ljuddiskretion
Löpbandet E SHAPE BOOSTER mättes vid 58dB för en hastighet på 10 km/h utan löpare. Den utsågs till det tystaste löpbandet i Domyos-kollektionen.
Förvaring och lagring
Löpbandet Domyos Eshape Booster fälls enkelt ihop för att det ska ta mindre plats. Volymen har studerats av våra ingenjörer för att garantera en god kompromiss mellan kompakthet och stabilitet. För att transportera löpbandet, fäller man ihop det och drar det sedan bakifrån.
Vikt och mått
Mått ihopfälld: L72 x 89 x H164cm. Mått i kartongen: L177 x b.97 x H35 cm. Kartongens vikt: 106 kg
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.domyos.com för att: - läsa den garanti som gäller för din produkt, - montera, justera eller använda din produkt, - hitta en lösning till ett tekniskt problem, - ladda ner bruksanvisningen till löpbandet.
ÖVERST PÅ SIDAN