Löpband CLIMB

Ref.
8396836
Produktens plus
Träna mer intensivt tack vare kombinationen av ett unikt system med en lutning på 20 % och en maxhastighet på 18km/h.
8 499,00 kr*
varav miljöavgift
9,12 kr
Mångsidighet
Gör dina pass mer intensiva med en hastighet på max 18km/h & lutning på max 20 %
Användarkomfort
Bred löpyta som är anpassad till stora löpsteg: 51*135 cm
Coachingfunktion
30 förinstallerade program + kompatibel med appen Domyos E CONNECTED
Kompakthet
Vikbart
Monteringstid
Vi rekommenderar 2 personer för en montering som tar ca. 90 minuter.

EGENSKAPER

Material
Ram : 100.0% Stål Huva : 75.0% Polystyren, Huva : 25.0% polyvinylklorid (pvc) - ftalatfri Förpackning : 85.0% Cellulosa, Förpackning : 10.0% expanderad polystyren, Förpackning : 5.0% Polyetentereftalat Board : 40.0% Koppar, Board : 35.0% Stål, Board : 10.0% Mässing, Board : 10.0% Epoxi, Board : 5.0% Aluminium
Garanti
2 år på delar och arbete. 5 år på metallramen. Löstagbara delar, tillgänglighet 10 år.
Download user manual link

RÅD

Lagrings Tips
Förvara torrt och skyddat från damm.
Användningsrestriktioner
Användarens maxvikt: 130 kg. Endast för hemmabruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vikt och mått
Produktens mått i användning: L 178 x B 89 x H 164 cm Mått hopfälld: L 85 x B 89 x H 164 cm Produktens vikt: 98 kg Kartongens mått: L.177 x B.97 x H.35 cm Kartongens vikt: 106 kg
Motoreffekt
Kraften på motorn på Climb är 1,5 HP och 1120 watt. Medelströmförbrukningen är 390 watt (för en löpare på 90 kg med en hastighet på 8 km/h).
EXKLUSIVT: 20 % lutning
Löpbandet CLIMB by Domyos är det enda löpbandet i vår Domyos-serie där du kan ha upp till 20 % lutning! Denna funktion är en verklig tillgång i din träning, som hjälper dig att träna mer intensivt, träna upp din muskelstyrka och uthållighet samt att bränna upp till 4 gånger mer kalorier jämfört med träning utan lutning! De två handtagen som sitter ovanpå konsolen hjälper dig att träna säkert när du springer på hög lutning!
CLIMB by Domyos konsol
Konsol med pekfunktion och enkel navigering för en smidig träning. LED-belysning med huvudfunktioner: tid, distans, kaloriförbränning, hastighet, lutning och puls. Konsolen har dessutom: - Bluetoothanslutning för att koppla ihop med din surfplatta eller smartphone och använda appen Domyos E CONNECTED. - två högtalare på 5 watt - hörlurarutgång (3,5 mm) för att lyssna på musik
30 FÖRPROGRAMMERADE PROGRAM
30 program skapade av en Domyos-coach finns registrerade. De har tre mål: Bättre hälsa, kaloriförbränning och uthållighet. Varje program är unikt: profil, tid, hastighet och lutning, och kan enkelt ändras och anpassas till din nivå. För en ännu bättre upplevelse och för att kunna registrera dina träningspass, kan du ansluta ditt löpband till appen Domyos E CONNECTED.
Ett uppkopplat löpband
Du kan ladda ner apparna Econnected eller Kinomap, för extra träningsmotivation, sätta högre mål eller helt enkelt för nöjes skull . Med Econnected kan du sätta upp veckovisa mål, för tid, distans eller antal förbrukade kalorier: dina träningspass spelar in och du kan följa din statistik. Med Kinomap, rör du dig i häpnadsväckande landskap, synkroniserat till din mobil. Med Kinomap kan du köra på i din egen takt, eller anta utmaningar i community, för en unik träningsupplevelse!
Pulsmätning
Löpbandet CLIMB by Domyos har ett bröstband som hjälper dig att hålla koll på din puls på ett pålitligt sätt under träningen. Tänk på att rådfråga din läkare innan du börjar utöva fysisk aktivitet! En professionell tränare kan hjälpa dig att definiera dina målpuls-intervall, för att lättare nå dina mål.
Dynamiskt stötdämpningssystem
Stötdämpningssystemet på löpbandet CLIMB by Domyos har undersökts för att du ska ha en bekväm och dynamisk löpning. Att träna på ett löpband är bra för dina leder jämfört med att träna på ett hårt golv.
Diskret
Tystnad är ett viktigt kriterium för oss när vi utvecklar våra produkter. Vi arbetar kontinuerligt med att göra våra löpband så tysta som möjligt, så att de blir behagliga att använda – inte bara för dig som tränar, utan även för dem som befinner sig runt omkring dig. Ljudet som löpbandet CLIMB by Domyos producerar har uppmätts till 52 dB vid en hastighet på 10 km/h utan löpare. Det är i dagens läge det tystaste löpbandet i vår Domyos-serie.
Förvaring och lagring
Löpbandet CLIMB by Domyos är fällbart för att frigöra utrymme då det inte används. Hopfällt tar löpbandet bara upp 72 x 89 cm golvutrymme. Våra tekniker har undersökt dess storlek för att garantera en bra kompromiss mellan kompakthet och stabilitet. För att löpbandet ska hålla längre råder vi dig att förvara det torrt och på ett ställe utan damm. Det har dessutom två hjul för lätt transport.
Löpbandets fördelar
Gång eller löpning är perfekt för att hålla igång sin kondition, trimma kroppen eller för att utveckla den kardiovaskulära kapaciteten. Löpbandet CLIMB by Domyos hjälper dig att träna hemma oavsett väder och att enkelt planera in träning i din vardag. Du kan enkelt anpassa din träning till dina mål och träna efter dina egna förutsättningar för mer komfort och effektivitet.
Eftermarknadsservice/hjälp/bruksanvisning
Besök vår webbplats www.decathlon.se för att: - läsa den garanti som gäller för din produkt, - montera, justera eller använda din produkt, - hitta en lösning till ett tekniskt problem, - ladda ner bruksanvisningen till löpbandet.
ÖVERST PÅ SIDAN