Linne i ekologisk bomull soft gym yoga dam lila

Ref.
8279866
Produktens plus
Mjuk med stor rörelsefrihet: Ekologiskt odlad bomull. För soft gym strävar Domyos efter att ta fram produkter med mindre miljöpåverkan. Upp till 3 XL
Från
59,00 kr20,00 kr*
Rörelsefrihet
Mycket mjuka bomullsfibrer.
Ekotillverkning
60% mindre vattenförbrukning än vid vanlig bomullsodling.

EGENSKAPER

Färg
Lila
Storlekar
XS till XXXL.
Material
Huvudmaterial : 100.0% Organisk bomull
Designad för att
yoga.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Vi har valt ekologisk bomull för att minska miljöpåverkan och respektera ekosystemet. Sättet du sköter plagget spelar roll för miljön. Undvik förtvätt vid tvätt av plagget. Genom att tvätta i 30° istället för 40° kan du spara upp till 37 % energi! Använd miljömärkt tvättmedel med återanvänd eller återanvändbar förpackning.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos yogakläder
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både elegant och bevkämt. Vi på Domyos tar fram produkter som gör yogapassen till ett riktigt avslappnat nöje. På så sätt kan du glömma vad du har på dig och koncentrera dig på ställning och andning. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Varför ska man träna Yoga?
Yogan har sina rötter i Indien och är en träningsform som förenar kropp och själ. Genom att regelbundet utöva yoga känner man sig bättre i både kropp och själ. Kroppen blir mjuk, stark och vältränad. Man känner sig bättre till mods, avslappnad och mindre stressad.
Varför välja eko-bomull?
Yoga är synonymt med välmående: andas, slappna av och jaga bort stressen. Utövarna har en känsla för kroppens begränsningar och har respekt för andra och för miljön Därför föreslår vi ekologiskt odlad bomull (med begränsad miljöpåverkan)
Ekologiskt odlad bomull
Ekologiskt odlad bomull. Metoderna för ekologiskt jordbruk har skapats särskilt för minskad inverkan på miljön. Med ekologisk odling bevaras den biologiska mångfalden och jordens bördighet, och föroreningen av grundvattnet minskas.
Produkttest
Det här bomullsplagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att det behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. (Produkter som framställts genom ekologisk odling är extra spårningsbara)
ÖVERST PÅ SIDAN