Linne Gym och pilates Herr Vit

Ref.
8350568
Produktens plus
Lätt linne i ventilerande bomull som leder bort fukt från huden.
39,00 kr*
Mjukhet
Huvudmaterial i bomull som är mjukt och bekvämt.
Svettbortförsel
Tyget torkar 1,5 gånger snabbare än klassisk bomull
Miljöpåverkan
Jämför: linne herr - detaljerad teknisk info

EGENSKAPER

Storlekar
S till 3XL.
Färg
Vit, grå, svart, blå.
Material
Huvudmaterial : 63.0% Bomull, Huvudmaterial : 34.0% Polyester, Huvudmaterial : 3.0% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
Gym & Pilates
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilka är fördelarna med linnet Gym&Pilates?
Gym & Pilates linnet passar utmärkt för regelbunden, medelintensiv träning. Träna med stil! Linnet ger maximal komfort under träningspasset. Det är skönt tack vare naturbomull och ventilerande material. Finns i flera färger för att passa alla smaker.
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna: Material som är gjort för regelbunden, medelintensiv fitnessträning (gym, stretching, toning, styrketräning). Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
ÖVERST PÅ SIDAN