Linne Fitness ENERGY Herr Svart

Ref.
8153273
Produktens plus
Håll dig torr när du tränar!

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

39,00 kr*
Svettbortförsel
Du håller dig torr tack vare tyget som effektivt för bort svett.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyester
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
Fitness.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Maskintvätt 30°c - lufttorkas - behöver inte strykas.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos träningskläder
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både elegant och bekvämt. På Domyos tar vi fram våra produkter i ett team, så att du kan slappna av och njuta under passet. Kläderna är så bekväma att du kan glömma att du har dem på dig och kan koncentrera dig på träningen. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Våra produkttester
Alla våra produkter har tillverkats av material som har kvalitetstestats för att klara att leda bort svett. De har alla testats i verkliga förhållanden för att säkerställa bästa komfort under din träning.
Visste du det här?
Om du vill gå ner i vikt bör du träna på en medelintesiv nivå (cirka 70 % av din maxpuls) under längre tid (minst 50 minuter) hellre än att träna intensivt under kortare tid. Träningen kommer även att bli lättare. Du kommer tycka att det känns bättre och vilja fortsätta!

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

ÖVERST PÅ SIDAN