Långa danstrikåer junior svart

Ref.
8501024
Produktens plus
Vem har sagt att dans bara är för tjejer? Vi har inte glömt bort er, dessa danstrikåer för pojkar har utvecklats för att kunna avläsa kroppens konturer. Är du redo? Din tur att dansa!
Rörelsefrihet
Infällningar i sidorna för att följa kroppens rörelser.
Mjukhet
Mjukt material för mer komfort.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 55.0% Bomull, Huvudmaterial : 37.0% Polyester, Huvudmaterial : 8.0% Elastan
Approved by
Vi ville ge danslärarna ett tillräckligt stort urval av färger, så att de räcker till för alla nivåer som dansskolan erbjuder. Därför har vi utfört, i samarbete med dansskolorna, avprovningar i alla storlekar från 4 år till 16 år. Vi har låtit testa våra produkter under träning för att få såväl positiv som negativ feedback. Vi har nått vårt mål för många dansskolor rekommenderar idag våra produkter.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänt i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur bör balettkläder för pojkar vara?
Dansläraren rekommenderar ofta klädsel och är ibland är den obligatorisk. Därför bör du fråga din dansskola vilken klädsel som är lämplig. Det är perfekt att kombinera en figurnära, kortärmad t-shirt, vit eller svart, med svarta eller grå trikåer utan fötter. Kläderna måste vara figurnära för att läraren ska kunna bedöma dansarens kroppsposition.
Hur ska jag välja balettkläder?
Vårt motto? Passform och komfort. Kläderna ska inte sitta för tight eller för löst, du ska vara bekväm. T-shirten liksom trikåerna ska följa dina rörelser men samtidigt sitta på plats. Kontrollera gärna genom att göra några rörelser i provrummet: lyft en arm och böj dig framåt. Kläderna bör sitta på plats. Är du redo? Din tur att dansa!
Varför är dessa danstrikåer speciellt anpassade för pojkar?
Kläderna, t-shirten och trikåerna som vi har utvecklat för pojkar har fokus på att följa kroppsrörelserna. Vad är målet med detta? Kroppskonturen och dansstegen ska kunna avläsas men också, och framför allt, ska kläderna följa dina rörelser och ge ökad smidighet. Där för har vi en integrerad grenkil på insidan, vilket ger stöd och komfort. Kläderna är utvecklade och anpassade för åldern 4-16 år.
ÖVERST PÅ SIDAN