Lädersko modern dans mjuk stl 41-42

Ref.
8518673
Produktens plus
Vill du ha total rörelsefrihet när du dansar? Väldigt mjuka skor som är superbekväma och ger bra stöd åt foten.Är du redo? Det är bara att börja dansa!
129,00 kr*
Fotrullning
Lädret stöder hålfoten för en bra tåvinkling.
Soliditet
Mjukt och bekvämt läder som följer varje danssteg.
Lätt att ta på/av sig
Resåren över vristen gör den enkel att ta av.

EGENSKAPER

Material
Sula i : 100.0% Nötläder Ovandel i : 100.0% Nötläder Insida i : 100.0% Polyester
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget.Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna.På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare.Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Produkten har genomgått test för att behålla form och färg länge. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej lämpade för utomhusbruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ska jag välja skor för modern dans?
De mjuka skorna med hel sula rekommenderas för nybörjare. Skorna med delad sula är ämnade för dansare på avancerad nivå. De har en liten klack för bättre stötdämpning, och ger foten mer flexibilitet. Dansskorna bärs utan strumpor.
Föredrar du att dansa barfota, i strumpor eller med dansskor?
I modern dans kan du oftast välja fritt enligt din smak.En del föredrar att dansa barfota för bra kontakt med golvet och för att undvika att halka.Du kan trä på barfotaskor för att inte bränna trampdynan.Andra vill dansa i strumpor för att det är bekvämt och underlättar i piruetter!Om du väljer skor skyddas fötterna optimalt.Du får även bättre glid med skor än när du är barfota!
ÖVERST PÅ SIDAN