Keps gympa 500 Baby

Ref.
8489999
Produktens plus
Otroligt skön och enkel keps för gympa i 100 % bomull! Tryck som matchar den övriga kollektionen.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Justerbara
System baktill för att justera storleken.

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Blå, grå
Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) De perfekta aktiviteterna för barnets hälsa och välmående, som utvecklas genomär utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
En keps för gympa
Keps som anpassar sig till huvudformen tack vare justeringen baktill. Du kan använda den precis hur du vill, framåtvänd eller bakåtvänd, enligt din stil! Den här kepsen gör att svetten inte rinner ner i ansiktet under träningen. Skärmen skyddar barnets ansikte när den tränar utomhus.
ÖVERST PÅ SIDAN