Karatedräkt vuxen 250

Ref.
8388775
Produktens plus
Lätt och tåligt tyg ( vävnad 240 g/m²). Bälte ingår ej.
279,00 kr*
Lätthet
Tåligt tyg 240 g/m², lätt. Förstärkt i dragpartier
Rörelsefrihet
Mjuk och lätt för inlärning av olika tekniker.
Enkelhet
Knytsnöre i jackan.

EGENSKAPER

Storlekar
160 till 200 cm
Material
Huvudmaterial : 65.0% Polyester, Huvudmaterial : 35.0% Bomull Sadelväska : 100.0% Polyester
Designad för att
dig som just börjat träna eller är van utövare.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

UTFORMNING
Karatedräkt 250 är tillverkad av tyg i både polyester och bomull vilket gör att den inte krymper i tvätten och att den torkar snabbare än modeller i 100% bomull. Karatedräkten är förstärkt i flikarna på kimonon och mellan benen på byxan.
Hur du väljer karatedräkt?
Du som är nybörjare bör välja en tunn och mjuk dräkt, men som ändå är tålig tack vare det räfflade tyget. Du som tävlar i kata bör välja en tåligare kimono i tjockare tyg. Du som tävlar i kumite bör välja en lättare kimono som underlättar slag och förflyttning.
Val av storlek?
Din längd avgör storleken på dräkten (de 160 cm à 200 cm). Därför bör du välja en dräkt som är åtminstone fem centimeter längre än din egen längd. Om du exempelvis är 174 cm lång bör du välja en dräkt som är 180 cm lång.
Skötselråd
Dräkten bör vädras efter varje användning. Tvätta dräkten regelbundet så att den behåller sin vita färg. Du bör tvätta dräkten kallt de första gångerna. Tvätta inte varmare än 30°C. Torkas i frisk luft, använd inte torktumlare.
Judons välgörande egenskaper
Utövare av karate tränar koncentrationen och förmågan att kanalisera energier. De olika karateteknikerna får hela kroppens muskler att arbeta. Karate ökar din balans, uthållighet och koordination. Hjälm och tandskydd rekommenderas för denna träningsform.

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

ÖVERST PÅ SIDAN