Karatedräkt Kyokushin 100 Vuxen

Ref.
8546402
Produktens plus
Är du nybörjare inom kyokushin karate? Låt oss presentera en dräkt utformad för karatekamp: med sina korta ärmar och insvängda snitt är den redo för närkamp! Bälte ingår ej.
279,00 kr*
Rörelsefrihet
Korta ärmar och insvängt snitt gör att du kan känna dig bekväm mitt i kampen.
Lätthet
Upptäck denna smidiga dräkt för att träna kyokushin karate. Bälte ingår ej.
Tålighet
En dräkt som är tåligare tack vare materialet i bomull/polyester

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 65.0% Polyester, Huvudmaterial : 35.0% Bomull
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

En dräkt som passar till din stil?
Det finns många skolor inom karate: svenska karateförbundet tar upp många olika karatestilar. Med sina korta ärmar som passar för närkamp, sin insvängda blus och kyokushin-broderier i mörkblått, passar denna dräkt för kyokushin karate. Tack vare byxan med långa ben bidrar den dessutom till en känsla av robusthet och bra markkontakt.
Vad är det för material i dräkten?
För att följa dig på de första stegen inom kyokushin karate, erbjuder vi en dräkt i 65 % bomull och 35 % polyester, med en ytvikt på 220 g/m². Varför? För större slitstyrka, kortare torktid och framför allt för att inte krympa lika mycket när du tvättar dräkten i 30 °C! Med sitt mjuka, lätta och tåliga tyg passar denna dräkt för dynamisk och slående kyokushin karate! Säljs utan bälte.
En liten presentation av utformningen av dräkten kyokushin karate 100:
Oavsett vilken stil du har erbjuder vi en snygg, teknisk och anpassad dräkt: – Byxans snitt medger att man använder fot- och beskydd – Jackan är smalare i höftnivå för att sitta snyggare – Jackans vidd över bröstet gör att du utan hinder kan utföra alla armrörelser – Skärningen längs jackans sidor ger större rörelsefrihet för benen, även i låga ställningar.
Vårt team av produktutvecklare berättar om vårt nya dräktsortiment:
– Det var lite som att börja från början, med ett oskrivet blad. Vi prioriterade att jobba med materialet och snittet, för att erbjuda snygga dräkter som föll inom karatens ramar. Och framför allt ville vi att alla utövare skulle känna att det var rätt. Sedan följde tiotals prototyper och tester med ett tjugotal karateutövare, tills man kom fram till en dräkt med rätt balans.
Enrique, produktchef hos Outshock, svart bälte i karate som tävlar i kampsport, förklarar sin vision av en dräkt
– Jag hoppas de nya dräkterna ska tilltala även de mest krävande och renläriga utövarna. Vi har velat lyfta fram det som dräkten är för oss, vikten av begreppen form och teknik och det faktum att dräkten ska följa kroppens rörelser. Dräkten hjälper dig att bli ett med den form och teknik din karate står för.
ÖVERST PÅ SIDAN