Karatedräkt 900 kumite vuxen

Ref.
8546404
Produktens plus
Låt oss presentera en karatedräkt särskilt framtagen för tävling! Den är lätt, mjuk och andas och blir din trogne följeslagare i alla kamper. Godkänd av WKF
549,00 kr*
Rörelsefrihet
Rör dig obehindrat tack vare dräktens skärning och mycket mjuka tyg.
Lätthet
På tävling tjänar du vikt tack vare ett perforerat tyg som andas!
Tålighet
Prestera bättre med lätt och tålig dräkt, tack vare tyg i 100 % polyester.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyester
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

En dräkt som är anpassad till din stil?
Det finns många skolor inom karate: Svenska karateförbundet tar upp många olika karatestilar. Med sin korta jacka med lång ärm erbjuder denna dräkt ett europeiskt snitt anpassat för de flesta stilar, med särskild tanke på karate shotokan. Tack vare förstärkningar i ärmslut, benslut och nedtill på jackan blir dräkten mer följsam: känslan av flyt blir mer påtaglig och den estetiska upplevelsen starkare när du tränar teknik. Säljs utan bälte.
Vad är det för material i dräkten?
För att följa dig på alla tävlingar, erbjuder vi en dräkt i 100 % töjbar polyester. Resultat: En dräkt som är enastående lätt för snabba och exakta rörelser – för att du ska nå bättre resultat. Det perforerade tyget avleder snabbt svett och förblir ändå mjukt. Dessutom är hela jackans ryggparti och delen under ländryggen på byxans baksida i mesh.
Låt oss förklara hur karatedräkten 900 utformats
Oavsett vilken stil du har erbjuder vi en snygg, teknisk och anpassad dräkt: – Byxans snitt medger att man använder fot- och beskydd – Jackan är smalare i höftnivå för att sitta snyggare – Jackans vidd över bröstet gör att du utan hinder kan utföra alla armrörelser – Skärningen längs jackans sidor ger större rörelsefrihet för benen, även i låga ställningar.
Vårt team av produktutvecklare berättar om vårt nya dräktsortiment:
– Det var lite som att börja från början, med ett oskrivet blad. Vi prioriterade att jobba med materialet och snittet, för att erbjuda snygga dräkter som föll inom karatens ramar. Och framför allt ville vi att alla utövare skulle känna att det var rätt. Sedan följde tiotals prototyper och tester med ett tjugotal karateutövare, tills man kom fram till den rätta dräkten, i jämvikt och godkänd av den internationella federationen.
Enrique, produktchef hos Outshock och svart bälte i karate, förklarar sin vision av en dräkt
– Jag hoppas de nya dräkterna ska tilltala även de mest krävande och renläriga utövarna. Vi har velat lyfta fram det som dräkten är för oss, vikten av begreppen form och teknik och det faktum att dräkten ska följa kroppens rörelser. Dräkten hjälper dig att bli ett med den form och teknik din karate står för.
ÖVERST PÅ SIDAN