Karatedräkt 100 vuxen

Ref.
8546400
Users reviews
3 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Har du just börjat med karate? Upptäck denna lätta och kroppsnära dräkt för att lätt lära dig hur det går till. Och med sin europeiska passform passar den för alla former av karate, särskilt shotokan.
279,00 kr*
Rörelsefrihet
Lär dig karate utan att känna begränsningar med lätt och sobert skuren dräkt.
Lätthet
Börja lätt, med ett mjukt och följsamt material.
Tålighet
En dräkt som är tåligare tack vare materialet i bomull och polyester

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 65.0% Polyester, Huvudmaterial : 35.0% Bomull
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

En dräkt som passar till din stil?
Det finns många skolor inom karate: till exempel tar svenska karateförbundet upp många olika karatestilar. Med sin korta kjol och långa ärmar erbjuder denna dräkt ett europeiskt snitt anpassat för de flesta stilar, med särskild tanke på karate shotokan.
Vad är det för material i dräkten?
För att följa dig på de första stegen inom karate, erbjuder vi en dräkt i 65 % bomull och 35 % polyester. Varför? För större slitstyrka, kortare torktid och framför allt för att inte krympa när du tvättar dräkten i 30 °C! Med ett tyg med en ytvikt på 220 g/m² är denna dräkt tillräckligt lätt för att du enkelt ska kunna förflytta dig och utöva din teknik.
Låt oss presentera hur karatedräkten 100 har utformats
Oavsett vilken stil du har erbjuder vi en snygg, teknisk och anpassad dräkt: – Byxans snitt medger att man använder fot- och beskydd – Jackan är smalare i höftnivå för att sitta snyggare – Jackans vidd över bröstet gör att du utan hinder kan utföra alla armrörelser – Skärningen längs jackans sidor ger större rörelsefrihet för benen, även i låga ställningar.
Vårt team av produktutvecklare berättar om vårt nya dräktsortiment:
– Det var lite som att börja från början, med ett oskrivet blad. Vi prioriterade att jobba med materialet och snittet, för att erbjuda snygga dräkter som föll inom karatens ramar. Och framför allt ville vi att alla utövare skulle känna att det var rätt. Sedan följde tiotals prototyper och tester med ett tjugotal karateutövare, tills man kom fram till en dräkt med rätt balans.
Enrique, produktchef hos Outshock och svart bälte i karate, förklarar sin vision av en dräkt
– Jag hoppas de nya dräkterna ska tilltala även de mest krävande och renläriga utövarna. Vi har velat lyfta fram det som dräkten är för oss, vikten av begreppen form och teknik och det faktum att dräkten ska följa kroppens rörelser. Dräkten hjälper dig att bli ett med den form och teknik din karate står för.

Users reviews

3 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  50-59 år
  29 november 2019
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Konstig passform

  Jackan är för bred, och byxorna är snäva i grenen. Mycket prisvärd dock, och jag kan relativt enkelt justera den själv på symaskinen hemma.

  Brand's answer :

  Hej! Tack för ditt omdöme!

  Vi önskar dig en fortsatt sportig dag!


  Decathlon Kundtjänst

ÖVERST PÅ SIDAN