Joggingbyxa Skinny 7/8 900 Herr svart

Ref.
8562069
Produktens plus
Byxa med benlängd 7/8 är perfekt för pilates och muskeltoning. Maximal komfort med denna töjbara byxa,med platt midja utan remmar, och med 2 blixtlåsfickor.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

279,00 kr*
Mjukhet
Ett mjukt och behagligt plagg.
Värme
Materialet håller kroppen varm.
Töjbar
Naturligt töjbart material.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 92.0% Polyamid, Huvudmaterial : 8.0% Elastan Tyg på ryggen : 90.0% Polyester, Tyg på ryggen : 10.0% Elastan Resårband : 100.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. Dessutom genomförs brukstester ledda av ett team ingenjörer, där en testpanel provar produkterna i de avsedda användarförhållandena. Detta hjälper mig som produktchef att, tillsammans med designteamet, ta fram produkter som gör våra kunder nöjda.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort, värme och stretch. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
ÖVERST PÅ SIDAN