Jacka YOGA+ 900 Herr

Ref.
8352783
Produktens plus
Varm och lätt. Motverkar nedkylningseffekten. Mjukt och absorberande material. Perfekt under uppvärmning och avslappning.
299,00 kr*
Rörelsefrihet
Modell som anpassas efter kroppen oavsett övning
Svettbortförsel
Funktionstyg som absorberar och minskar känslan av fukt.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 91.0% Polyester, Huvudmaterial : 9.0% Elastan Foder : 100.0% Polyester
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
dynamisk yoga (Ashtanga, flow, hot yoga...).
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos yogakläder
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både elegant och bekvämt. Vi på Domyos tar fram produkter som gör yogapassen till ett riktigt avslappnat nöje. På så sätt kan du glömma vad du har på dig och koncentrera dig på ställning och andning. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Varför ska man träna Yoga?
Yogan har sina rötter i Indien och är en träningsform som förenar kropp och själ. Genom att regelbundet utöva yoga känner man sig bättre i både kropp och själ. Kroppen blir mjuk, stark och vältränad. Man känner sig bättre till mods, avslappnad och mindre stressad.
Varför aktiv yoga (Ashtanga. Hot yoga...)?
Dynamisk yoga passar alla som utövar en annan sport som till exempel löpning, dykning, surfing, som kräver mycket koncentration, smidighet, uthållighet och styrka. Yoga är mycket välgörande som komplement till andra aktiviteter och det är inte ovanligt att idrottare på hög nivå utövar yoga för att öka sin prestationsförmåga.
ÖVERST PÅ SIDAN