Jacka träning Gym 500 Dam rosamelerad

Ref.
8584226
Produktens plus
Jacka med hög krage och klassisk stil.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

199,00 kr*
Mjukhet
Långa bomullsfibrer gör plagget mjukt och behagligt.
Värme
Tjockt tyg och hög krage.
Töjbar
Naturligt töjbart material

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 60.0% Polyester, Huvudmaterial : 40.0% Bomull Ficka : 100.0% Bomull Detalj : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Smart detalj för ökad komfort
Ta bort lappen om den stör dig under träningen. Lappen sitter inte längre direkt på plagget. Det blir då lättare att ta bort lappen utan att skada plagget.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN