Jacka Free Move Pilates Soft Gym dam svart

Ref.
8523941
Produktens plus
Besparingar på sidorna ger garanterad rörelsefrihet.Längre baktill för att vara mer täckande.Sidofickor med dragkedja.Hög krage.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

199,00 kr*
Mjukhet
Tyg som till största delen består av bomull, vilket gör det mjukt och bekvämt.
Värme
Det ruggade tyget värmer måttligt.
Töjbar
Tyg med elastan ger god rörelsefrihet

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 57.0% Bomull, Huvudmaterial : 38.0% Polyester, Huvudmaterial : 5.0% Elastan Detalj : 61.0% Bomull, Detalj : 33.0% Polyester, Detalj : 6.0% Elastan Ficka : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN