Jacka för babygympa S500 grå/rosa

Ref.
8490511
Produktens plus
Äntligen en teknisk jacka som är anpassad för små gymnaster! Den är mjuk, ventilerande, trendig och lätt och är dessutom precis lagom tjock för att hålla värmen när det behövs.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Andningsförmåga
Bomull och polyester för bort värme och håller torrt.
Töjbar
Jackan är stretchig för att vara lätt att ta på och ge god rörelsefrihet.
Värme
Den tunna jackan har en huva och är precis lagom varm.
Mjukhet
Den är mycket bekväm och mjuk med ett dunliknande material inuti.

EGENSKAPER

Storlek
Från 12 mån till 6 år
Färg
grå
Material
Huvudmaterial : 91.0% Polyester, Huvudmaterial : 9.0% Elastan Detalj : 100.0% Polyester
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Värme
Jackan är lätt att ta av om barnet blir varmt under babygympan, men är smart att ha på vid uppvärmning eller efter träningen. Med den här jackan håller ditt barn sig varmt när det behövs! Huvan är perfekt för att skydda huvudet från kyla efter träningen.
Anpassad
Jackan är stretchig och har en anpassad dragkedja för att passa perfekt på barnet: den är lätt att ta på, och ditt barn lär sig snabbt själv hur det går till! Dragkedjan kan gömmas i ett litet fack upptill när den är stängd, så att man inte kan klämma sig i den. Fiffig ficka: jackan har en ficka som rymmer en näsduk. Den är nära handleden till vänster och gör det ännu enklare att snyta sig när det behövs!
Stil
Jackan i barnmodell är särskilt smart eftersom den är i ett stretchigt material, har en huva och är mycket lätt. Vårt team hade för avsikt att skapa ett plagg som var både tekniskt, anpassat för barngympa och samtidigt i en fin design. Resultatet blev lyckat! Den här jackan har en snygg design. Ditt barn kommer definitivt att tycka om den.
Vad ska barnet ha för kläder på babygympan?
Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: t-shirts, byxor, tights och jacka (som barnet kan ta av om det blir för varmt!) Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna. Kläderna är mer eller mindre tekniska beroende på träningsnivå. På med ett par gympaskor bara, och barnet är redo!
Babygympa
Har du hört talas om babygympa? Det är en rolig sorts träning som passar för barn mellan 1 år och 6 år. De har tillgång till massor av anpassade redskap som tunnlar, bommar, mjuka mattor, studsmattor m.m. Med dessa kan de hoppa och studsa och springa och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin motorik. Babygympa kan utövas antingen i en förening eller hemma, både inomhus och utomhus.
Fördelarna med babygympa
Utövar ditt barn babygympa? Visste du att barnen utvecklar sina färdigheter medan de har roligt? Genom att utöva alla olika övningar inom babygympa så utvecklar ditt barn både balanssinnet, motoriken och koordination av sina rörelser samt lär känna sin kropp! Det är ett smart sätt att utveckla ett bra självförtroende.
ÖVERST PÅ SIDAN