Jacka för babygympa 100 Baby blå

Ref.
8490151
Produktens plus
Den här jackan håller ditt barn varmt på väg till och från babygympan! Den är lätt att ta på och anpassad för att passa ett barn.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Plagget är otroligt mjukt och ger god komfort.
Töjbar
Det är stretchigt för att ge god rörelsefrihet.
Värme
Insidan i mjukt material och den höga kragen gör att den håller barnet varmt.
Lätt att öppna/stänga
Bred och anpassad blixtlås för att vara lättare att knäppa.
Miljöpåverkan
BETYG C - Jämförelse: Tröja 2:a lager junior - teknisk info

EGENSKAPER

Storlek
Från 12 mån till 6 år
Färg
Blå, rosa
Material
Huvudmaterial : 57.0% Bomull, Huvudmaterial : 38.0% Polyester, Huvudmaterial : 5.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Komfort
Ett perfekt plagg att ha på sig över t-shirten på väg till babygympan! Jackan 100 är anpassad efter barns behov och ger maximal komfort. Den är dunmjuk på insidan och håller ditt barn varmt på väg till babygympan. Både innan, under och efter träningen är den varm och skön.
Värme
Ingen risk att barnet fryser före, under eller efter babygympan! Jackan 100 är lagom varm tack vare sammansättningen av bomull, polyester och elastan. Den höga kragen skyddar mot vind. Barnet kan enkelt ta på och av jackan efter behov.
Anpassad
Barn lär sig efterhand och blir mer och mer självständiga. Därför har vårt team utformat jackan 100 för att förenkla för barnet. Den är lätt att stänga med en mycket synlig dragkedja som är anpassad efter barns förmågor. Dragkedjan kan gömmas i ett litet fack längst upp så att ingen riskerar att klämma sig. Plagget är dessutom stretchigt för att vara ännu enklare att ta på och av. Ingen tid går förlorad!
Vad ska barnet ha för kläder på babygympan?
Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: t-shirts, byxor, tights och jacka (som barnet kan ta av om det blir för varmt!) Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna. Kläderna är mer eller mindre tekniska beroende på träningsnivå. På med ett par gympaskor bara, och barnet är redo!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
Babygympa
Har du hört talas om babygympa? Det är en rolig sorts träning som passar för barn mellan 1 år och 6 år. De har tillgång till massor av anpassade redskap som tunnlar, bommar, mjuka mattor, studsmattor m.m. Med dessa kan de hoppa och studsa och springa och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin motorik. Babygympa kan utövas antingen i en förening eller hemma, både inomhus och utomhus.
Fördelarna med babygympa
Utövar ditt barn babygympa? Visste du att barnen utvecklar sina färdigheter medan de har roligt? Genom att utöva alla olika övningar inom babygympa så utvecklar ditt barn både balanssinnet, motoriken och koordination av sina rörelser samt lär känna sin kropp! Det är ett smart sätt att utveckla ett bra självförtroende.
ÖVERST PÅ SIDAN