Innesko BABYLIGHT Baby

Ref.
8278583
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
En INNOVATION som Domyos har tagit fram för barngympa och som har godkänts av specialister på barns rörelser. Barfotakänsla: Perfekt för barnets utveckling!

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Böjlighet
Maximalt mjuk sula som ger barfotakänsla.
Fäste
Den halkfria sulan och förstärkningarna ger bra fäste
Lätt att ta på/av sig
Märkning högerfot/vänsterfot, kardborrband och stor öppning
Förenklar den psykomotoriska utvecklinge
Barfotakänsla - perfekt för att utveckla barnets balans och motorik.

EGENSKAPER

Storlekar
20 till 30
Material
Ovandel i : 80.0% Katjonisk polyester , Ovandel i : 20.0% Polyuretan Insida i : 80.0% Katjonisk polyester , Insida i : 20.0% Polyuretan Sula i : 70.0% Katjonisk polyester , Sula i : 30.0% Silikon
Approved by
Domyosskon Baby Light har godkänts av en psykomotoriker . Genom att iaktta barn mellan 10 månader och 4 år under gympa med och utan skor har vi sett att Domyos Baby Light Shoe bidrar positivt till barnets psykomotoriska utveckling och ger fördelar i jämförelse med barfota utövning. De ger bättre fäste och avstamp vilket leder till bättre balans och koordination. Dessutom skyddas fötterna bättre!
Tests
Skorna har testats i bruk av små barn under barngympapass. Skorna är till för att balansera och klättra.
Designad för att
barngympa.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara skorna i skydd från fukt och sol.
Användningsrestriktioner
Skor för inomhusbruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Skon har godkänts av en psykomotoriker:
Genom att iaktta barn mellan 10 månader och 4 år under gympa med och utan skor har vi sett att Domyos Baby Light Shoe bidrar positivt till barnets psykomotoriska utveckling och ger fördelar i jämförelse med barfota utövning. De ger bättre fäste och avstamp vilket leder till bättre balans och koordination och därtill skyddas fötterna bättre.
Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn:
Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.
Fysiska och psykiska fördelar:
Vilka är de fysiska fördelarna? - Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Bra tillväxt - Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna? - Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Glädjefyllda upplevelser
Bruksanvisning:
För inomhusaktiviteter. Bärs utan strumpor och ger barnet perfekt markkontakt och balans. Nerverna under fötterna kan på så ätt känna av markytan och hitta en bra balans.
Speciella egenskaper för barnets fötter:
Att gå barfota är det bästa för barnets utveckling, för inlärning och känsla. Nerverna under fötterna hjälper till att hitta bra balans. Skorna är breda och mjuka och låter barnet röra sig helt fritt, medan de skyddar mot kyla och ytor som kan skada. Alla skorna är anpassade för babyns fötter.
Gympan:
Vad är barngympa? Roliga gymnastikövningar som är uppbyggda på rad och med barnanpassat material, och som leds av tränare. Bana med olika redskap för de minsta (bom, steg, vinklade plan, barrar, tunnlar, rullar...) så att de kan klättra, kana, hoppa och gå balansgång...
Fördelarna med aktiviteten:
Varför är barngympa bra? Barngympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans. Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.
Klädsel för aktiviteten:
Hur ska man klä sig för gympan? Mjuka sköna kläder anpassade efter säsongen: T-shirt och shorts eller byxor i mjukt tyg, och en träningsoverall eller träningsoverallsjacka för att värma upp innan. Och ett par skor från Domyos för att inte halka.
Det viktigaste är att välja rätt storlek:
Rätt storlek är viktig: en för liten eller för stor storlek (ens 5 mm!) är inte önskvärt. En för liten storlek kan skada ankeln och tårna, en för stor kan ge en felaktig utveckling av rörelserna och skava. Ett barn på 1-3 år byter skostorlek ca. var 3e eller 4e månad. Tänk på att kontrollera barnets storlek regelbundet..

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt
 • Kvinna
  40-49 år
  24 november 2016
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Suverän

  Smidig bra grepp utan att "fastna i golvet"

ÖVERST PÅ SIDAN