Innesko babygympa 500 BABYLIGHT rosa

Ref.
8278583
Users reviews
5 / 5 3 Synpunkter
Collaborators reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
En INNOVATION som Domyos har tagit fram för babygymnastik och som har godkänts av specialister på barns rörelser. Barfotakänsla - perfekt för att utveckla barnets balans och motorik.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

129,00 kr*
Böjlighet
Ultramjuk sula för att följa fotens alla rörelser.
Förenklar den psykomotoriska utvecklinge
Bättre fäste för att hjälpa barnet med balans och motorik.
Lätt att ta på/av sig
Märkning högerfot/vänsterfot, kardborrband och stor öppning
Fäste
Den halkfria sulan och förstärkningarna ger bra fäste

EGENSKAPER

Storlekar
20 till 30
Material
Ovandel i : 80.0% Katjonisk polyester, Ovandel i : 20.0% Polyuretan Insida i : 80.0% Katjonisk polyester, Insida i : 20.0% Polyuretan Sula i : 70.0% Katjonisk polyester, Sula i : 30.0% Silikon
Approved by
Skon har godkänts av en psykomotoriker .Genom att iaktta barn mellan 10 månader och 4 år under gympa med och utan skor har vi sett att Domyos Baby Light Shoe bidrar positivt till barnets psykomotoriska utveckling och ger fördelar i jämförelse med barfota utövning. De ger bättre fäste och avstamp vilket leder till bättre balans och koordination. Dessutom skyddas fötterna bättre!
Tests
Skorna har testats i bruk av små barn under barngympa. Skorna är till för att balansera och klättra.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara skorna i skydd från fukt och sol.
Användningsrestriktioner
Skor för inomhusbruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Domyosskon Baby Light har godkänts av en psykomotoriker:
Genom att iaktta barn mellan 10 månader och 4 år under gympa med och utan skor har vi sett att Domyos Baby Light Shoe bidrar positivt till barnets psykomotoriska utveckling och ger fördelar i jämförelse med barfota utövning. De ger bättre fäste och avstamp vilket leder till bättre balans och koordination och därtill skyddas fötterna bättre.
Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn:
Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.
Fysiska och psykiska fördelar:
Vilka är de fysiska fördelarna? - Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Bra tillväxt - Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna? - Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Glädjefyllda upplevelser
Bruksanvisning:
För inomhusaktiviteter på mjukare golv.Bärs utan strumpor och ger barnet perfekt markkontakt och balans. Nerverna under fötterna kan på så sätt känna av markytan och hitta en bra balans.
Speciella egenskaper för barnets fötter:
Att gå barfota är det bästa för barnets utveckling, för inlärning och känsla. Nerverna under fötterna hjälper till att hitta bra balans. Skorna är breda och mjuka och låter barnet röra sig helt fritt, medan de skyddar mot kyla och ytor som kan skada. Alla skorna är anpassade för babyns fötter.
Gympan:
Har du hört talas om babygympa? Det är gymnastik för alla över 10 månader och upp till 6 år gamla. Det är en rolig aktivitet som utövas i en sal med anpassade träningstillbehör. Babygympa hjälper barnet att utveckla sin motorik genom många olika aktiviteter. Det är en bra träningsform att börja med.
Fördelarna med aktiviteten:
Babygympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans.Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.
Klädsel för aktiviteten:
Ditt barn behöver känna sig bekvämt på gympan. Då är det viktigt att ha bekväma kläder som inte behöver dras upp eller rättas till hela tiden. Det är bra att ha mjuka kläder som är anpassade efter säsong och temperatur. T-shirt och shorts eller byxor i mjukt tyg, och en träningsoverall eller träningsoverallsjacka för att värma upp innan är en bra bas. För att undvika att barnet halkar kan du välja ett par innerskor från Domyos!
Det viktigaste är att välja rätt storlek:
Du har säkert märkt att ditt barn växer så det knakar. Ibland hänger fötterna inte med. Därför är det viktigt med rätt storlek. Fel storlek, även om det bara är ett par millimeter, kan göra att barnet får skav i häl eller tå, eller inte kan röra sig ordentligt. Om den är för stor kan det störa när barnet går, och därmed ge blåsor. Ett barn på 1-3 år byter skostorlek ca. var 3e eller 4e månad. Tänk på att kontrollera barnets storlek regelbundet..
5 / 5 3 Synpunkter
3 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  40-49 år
  28 november 2016
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Suverän

  Smidig bra grepp utan att "fastna i golvet"

 • Man
  40-49 år
  21 februari 2015
  Use since Mer än 1 år
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great

  I keep buying these for my son, he wears them at home as slippers and in summer outside as shoes. they are light, comfy, he loves them. we also like them because it is next bext thing to being barefoot. To Decathlon: Please make these with full rubber \ silicone sole as well as current version

 • Man
  Under 20 år
  12 augusti 2019
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Quality Good..

  Its Good...

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  20-29 år
  11 april 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfekt sko för förskolan

  Bra andningsförmåga

ÖVERST PÅ SIDAN