Huvtröja Herr blå

Ref.
8317406
Produktens plus
Håll dig varm och torr! Perfekt innan och efter träningen! Bomullsbaserat tyg som absorberar svett. Mjuk yta.
149,00 kr39,00 kr*
Priset gäller från den 06/01/2016 tills det att produkten är slut på lagret
Värmeisolering
Bomull/polyester håller kroppen varm.
Absorption
Frottéliknande insida
Försiktigt
Smärglat material: Lent som dun mot huden.

EGENSKAPER

Färg
Blå
Storlekar
S - XXXL
Material
55 % bomull 45 % polyester.
Designad för att
fitnessträning.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Alla plagg i syntet eller bomull bör tvättas i 30° eller max 40°C. Kan torktumlas. Stryk på medelhög värme. Tvätta ljusa och mörka kläder separat. Det är bättre både för miljön och plaggens hållbarhet att låta dem lufttorka.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos träningskläder
Klädsortimentet har tagits fram för att vara både elegant och bevkämt. Domyos jobbar på att ta fram träningsutrustning för att styrketräningen ska bli ett nöje. Kläderna är så bekväma att du kan glömma att du har dem på dig och kan koncentrera dig på träningen. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Varför ska man träna styrketräning?
Styrketräning är en sport med syfte att bli starkare och bygga muskler. Om styrketräning utförs regelbundet och på rätt sätt leder det till att forma musklerna, och kan utövas av alla oavsett nivå. Sporten har fördelen att den kan utövas varsomhelst, på gymmet, hemma eller till och med utomhus beroende på träningsmetod.
Produkttest
Det här bomullsplagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
ÖVERST PÅ SIDAN