Huvtröja Gym Stretching 100 Dam

Ref.
8503603
Produktens plus
En lätt tröja som passar perfekt i början och slutet av träningspasset.

4 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Mjukhet
Ett mycket mjukt tyg i mestadels bomull.
Värme
Jerseytyget värmer måttligt.
Töjbar
Tyg med elastan ger god rörelsefrihet

EGENSKAPER

Storlekar
från XS till 2XL.
Finns i
endast svart.
Material
Huvudmaterial : 92.0% Bomull, Huvudmaterial : 8.0% Elastan Ficka : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Gym Stretching-plaggens utformning:
Gym Stretching-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Smart detalj för ökad komfort
Ta bort lappen om den stör dig under träningen. Lappen sitter inte längre direkt på plagget. Det blir då lättare att ta bort lappen utan att skada plagget.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN