Hopprep 500

Ref.
8556906
Produktens plus
Vill du öka intensiteten på din träning? Handtagen på hopprepet JR500 kan förses med vikter på upp till 150 gram per handtag. Vikter säljs separat.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Justerbara
Rep på 2,8 meter som kan anpassas efter din storlek.
Ergonomiskt grepp
Ergonomiska handtag med mjuka partier ger ett bra grepp
Åkkomfort
System med kullager (ABEC1) som passar för normalsnabb hopptakt.
Nötningsbeständig
Rep i PVC för användning inomhus på underlag i stil med trä eller kakel
Vikt
Handtag med vikter (upp till 4 vikter på 75 gram).

EGENSKAPER

Material
Handtag : 50.0% Polypropylen, Handtag : 50.0% Styren etylen butadien styren (SEBS) Rep : 100.0% polyvinylklorid (pvc) - ftalatfri
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Det är lämpligt att sträcka repet från en fast punkt att förhindra att det rullar ihop sig.
Användningsrestriktioner
Det rekommenderas att man har skor på sig när man hoppar.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför hoppa hopprep?
Att hoppa hopprep är ett effektivt sätt att bränna kalorier, förbättra sin form eller få en platt mage. Det är både enkel och komplett träning som förbättrar balansen och ger bra hållning. Hopprepsträning kommer att tillämpa musklerna på nederdelen av kroppen, samtidigt som det formar armar, axlar, rygg och mage. När man lärt sig, är det en sport som hjälper till att öka uthållighet och kapacitet.
Förse hopprepet med vikter
För att variera träningens intensitet kan du förse varje handtag med en eller två vikter på 75 gram, alltså som mest 150 gram per handtag. De extra vikterna får dig att jobba mer med konditionen och med musklerna i överkroppen. Vikter säljs separat: referensnummer 8380093 på vår hemsida.
Energiförbrukning
15 minuter hopprep är lika mycket träning som 30 minuter löpning. 1 timmes hopprepsträning kan bränna upp till 725 kalorier!
Vill du ha hjälp med träningen?
Med appen Decathlon Coach kan du följa kostnadsfria träningsprogram för rolig och varierande träning. Träningsprogrammen är framtagna i samarbete med personliga tränare från vårt fitnesscenter Domyos Club.
ÖVERST PÅ SIDAN