Hårband 3-pack fitness kondition, rosa/svart

Ref.
8559900
Users reviews
1 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Slipp tänka på håret!Hårbandet har ett silikonband som håller håret på plats medan du tränar så att du slipper få håret i ögonen.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Sitter väl
Håller håret på plats under träningen.
Töjbar
Utdragbart Hårband som passar alla huvuden
Miljöpåverkan
Betyg A - Jämförelse:hårband - teknisk info

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 47.5% Polyamid, Huvudmaterial : 26.0% Silikon, Huvudmaterial : 21.0% Polyester, Huvudmaterial : 5.5% Elastan Detalj : 100.0% Polyester
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos produkter
Hela sortimentet är utformat för att ge komfort under träningen. Vi på Domyos tar fram produkter som gör träningspasset till ett riktigt avslappnat nöje. Du kan glömma vad du har på dig och fokusera på träningen. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Testas produkterna innan de säljs?
Ja självklart! 100 % av våra tyger genomgår test i laboratorium för att garantera användarkomfort och säkerhet. Vi testar färgernas hållbarhet, tåligheten för tvätt, svettavledning. Och sen? Är det allt? Nej, det fortsätter. Sportutövare som du testar våra produkter. Vi lyssnar på deras utlåtanden, analyserar deras intryck och förbättrar om det behövs. Sedan är din sportprodukt redo!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Kvinna
  20-29 år
  14 maj 2020
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  Useless, slips off after 5 mins

  These bands look so pretty and was excited to try them but after running for 5 minutes the band was slipping off, kept having to readjust them. Won't be using them again and wouldn't recommend unfortunately.

ÖVERST PÅ SIDAN